Ieri, pe 26 iulie 2022, Logitech G au lansat Aurora, o nouă colecție de periferice adresate gamerilor din segmentul feminin.

Aurora cuprinde, în fază inițială, o pereche de căști, două tastaturi mecanice, una cu fir și una wireless și un mouse wireless, alături de alte opt accesorii.

Logitech G Aurora Collection

Conform producătorului, colecția Aurora este adresată în special segmentului feminin, design-ul produselor fiind mai jucăuș, iar posibilitățile de personalizare mai extinse. Logitech au gândit acest line-up de produse pe baza feedback-ului primit de la femeile din comunitățile de gaming. Astfel, în procesul de concepere, aceștia s-au bazat pe trei principii de bază: confortul, accesibilitatea și stilul.

Culoare de bază a produselor va fi White Mist, dar poate fi personalizată cu ajutorul accesoriilor disponibile în culorile Pink Dawn și Green Flash. Alături de accesorii, și iluminarea RGB este un factor foarte important în personalizarea acestor produse. Luminile și semnătura luminoasa Aurora Collection pot fi controlate din software-ul G HUB.

Cu nume și prenume, colecția Aurora este alcătuită din următoarele produse:

Căștile wireless G735

Căștile wireless Logitech G735 se remarcă prin finisajul White Mist, iluminarea RGB perimetrală asupra cupelor și mixarea audio duală. Mai mult, G735 sunt primele căști Logitech G dotate cu tehnologia de microfon Blue VO!CE, ce îți permite să modulezi vocea nativ dar și să îți salvezi profilele create direct în memoria căștilor.

Logitech G735 promit o autonomie de peste 56 de ore, cu iluminarea RGB oprită, și utilizează tehnologiile wireless LIGHTSPEED și Bluetooth.

Căștile Logitech G735 au prețul recomandat de vânzare de 1149 de Lei.

 

Tastaturile mecanice G715 și G713

Logitech G713 și G715 sunt foarte similare atât din perspectiva designului cât și a funcționalității. Diferența se rezumă la faptul că G715 este un model wireless, fiind dotată cu tehnologiile LIGHTSPEED și Bluetooth, în timp ce G713 este cu fir.

Ambele tastaturi sunt in format TKL, permit reglarea înălțimii pentru a spori confortul în timpul sesiunilor de gaming și sunt livrate alături de suportul de mâini Cloud-Soft, pe care îl puteți observa în pozele de mai sus. Modelul wireless, G715, promite o autonomie de peste 25 de ore.

Logitech G713 are atașat prețul recomandat de 849 de Lei, în timp ce modelul G715 va costa undeva la 989 de Lei.

 

Mouse-ul wireless G705

Mouse-ul Logitech G705 este adresat persoanelor cu palma mai mică. Acesta are un design ergonomic și cântărește doar 85 de grame, fiind gândit cu scopul de a facilita confortul și performanța în scenariile de utilizarea îndelungată.

La fel ca restul produselor wireless din această colecție, G705 dispune de conectivitate LIGHTSPEED și Bluetooth. De asemenea, mouse-ul integrează un buton pentru schimbarea DPI-ului, lângă rotița de scroll.

Mouse-ul Logitech G705 va fi comercializat la prețul recomandat de 499 de Lei.

 

Accesoriile

Colecția de periferice Logitech G Aurora dispune de un total de opt accesorii pentru produsele prezentate mai sus.

Setul de accesorii prezentat de Logitech pentru colecția Aurora este destul de amplu și închegat. Poți obține un aspect foarte uniform pentru set-up-ul personal, în cadrul căruia perifericele să se potrivească perfect între ele.

Pe lângă elementele de personalizare, poți achiziționa și diverse tool-uri sau piese de schimb cum ar fi extractor de taste, taste, perie de curățare, pernițe pentru urechi, cabluri sau microfoane cu boom.

Magazinul de accesorii este disponibil pe pagina producătorului, unde poți afla și mai multe detalii despre colecția Aurora.

Noua colecție de periferice Logitech G Aurora cuprinde patru produse: un mouse wireless, două tastaturi mecanice TKL și o pereche de căști wireless. Produsele sunt concepute și realizate pentru segmentul de gaming feminin, fiind gândite în jurul confortului, accesibilității și stilului. Acestea sunt disponibile într-o singură culoare de bază: White Mist, care este un tip de alb. Cu ajutorul accesoriilor disponibile pe magazinul online, perifericele pot fi personalizate în alte două culori. Autonomia dispozitivelor wireless este destul de generoasă, iar posibilitatea de a cumpăra piese de schimb poate spori longevitatea utilizării.

Prețurile prezentate mai sus pot suferi variații ulterioare, fiind MSRP-ul oferit de Logitech.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.