Rezultate teste

Asus ROG Crosshair VIII Extreme review | WASD.ro

Ryzen 9 5950X s-a descurcat pe masura asteptarilor in combinatie cu ROG Crosshair VIII Extreme, obtinand rezultate similare cu cele ale lui Crosshair VIII Dark Hero. 5950X fiind un adeversar considerabil chiar si pentru actualul varf de gama al celor de la Intel, i9 12900K.

In comparatie cu 11900K, varful de gama anterior al echipei albastre, 5950X este mult mai rapid in majoritatea scenariilor propuse. Chiar si 5900X se ridica in fata lui 11900K, in special in scenariile multi-threaded. Performantele in single-threading sunt foarte similare. Ryzen 9 5900X este competitor direct in pret cu 11900K, diferenta dintre ele fiind de cativa zeci de lei. Asa ca, daca esti in cautarea unui upgrade, iti sugerez sa ti cont de rezultatele din tabelul de mai sus.

 

Verdict

Asus ROG Crosshair VIII Extreme este o placa de baza supra-dotata ce iti aduce, printre altele, doua placi de retea integrate, una de 2.5 Gbps si una de 10 Gbps, dubla conexiune Thunderbolt 3.0 si chiar doua intrari de tip DP.

Asus ROG Crosshair VIII Extreme review | WASD.ro

Rolul celor doua porturi DP este de a prelua imaginea de la o alta sursa si a o putea retransmite prin Thunderbolt pe mai multe monitoare.

Recomand aceasta placa de baza oricui este dispus sa isi asume pretul acesteia destul de piperat fiindca cu siguranta nu va fi dezamagit. Mai ales acum ca Digi abia ce au lansat internetul ala super rapid 10 G:).

Puteti achizitiona placa de baza Asus ROG Crosshair VIII Extreme la pretul de raft de 4525 Lei.

Top Pick WASD Award

Pages ( 3 of 3 ): « Previous12 3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.