Asus a împlinit de curînd trei ani de prezenţă pe nişa plăcilor de sunet, o prezenţă care s-a resimţit pe deplin în toate segmentele de piaţă – value, mainstream şi mai ales high-end. Am subliniat high-end pentru că Asus a lansat încontinuu plăci de sunet ce nu puteau fi incluse pe lista de cumpărături a oricărui om obişnuit, cu toate că în urmă cu ceva vreme am discutat aici de Xonar DG, una dintre cele două soluţii Asus pentru cei cu buzunare strâmte şi deschişi compromisurilor

Seria Xonar a devenit în scurt timp un concurent serios în ciuda cârcotaşilor care ar fi dorit ca Asus să rămână în continuare un simplu producător de plăci de bază şi plăci grafice.

Plăci de sunet ca Xonar D2X, Xonar Essence ST şi Xonar Essence STX au ridicat ştacheta foarte sus, iar astăzi, avem ca subiect de discuţie Xonar Xense, următoarea placă de sunet din categoria high-end.

Xonar Xense este un combo în jurul căruia s-a format un pic de vâlvă datorită colaborării cu un alt producător de echipamente audio high-end, Sennhesier. Practic, pachetul conţine placa de sunet construită de către Asus şi tweakuită de Sennheiser – în teorie – plus o pereche de căşti Sennheiser PC350.

Specificaţiile de pe cutie sunt încântătoare şi fac pe mulţi să saliveze însă, le vom ataca cu cea mai mare exigenţă pentru că vorbim de două produse high-end care te fac să bagi mâna destul de adânc în buzunar.

 

Încheind preambulul, vă urez bun venit în laboratorul de sunet al WASD.ro. Aici ascultăm mult, şi comentăm acid şi la obiect. Hai să vedem cum se prezintă fizic Xonar şi Sennheiser PC350.

Pages ( 1 of 6 ): 1 23 ... 6Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.