Service-ul de game streaming al celor de la Nvidia, GeForce Now, primeste lovitura dupa lovitura.

Dupa ce in urma cu ceva timp Bethesda anuta ca-si retrage aproape toate titlurile de pe platforma GeForce Now, a venit randul altui distrubuitor sa anunte asta.

Este vorba de 2K Games, care i-a instiintat pe cei de la Nvidia ca isi vor scoate catalogul de jocuri prezent pe GeForce Now.

Platforma de streaming ce abia acum aproximativ o luna a iesit din beta, anunta in urma cu ceva timp ca acesta va pune la dispozitie jucatorilor peste 1000 de titluri.

Culmea este ca platforma de streaming a primit feedback bun, atat din partea presei cat si din partea utilizatorilor, insa se pare ca acest lucru nu i-a impiedicat studio-urile sa paraseasca platforma.

Este oarecum neclar de ce acestia aleg sa paraseasca GeForce Now, insa lucrul asta pune sub semnul intrebarii viitorul platformei.

Faptul ca utilizatorii trebuie doar sa importe jocul in GeForce now ce l-au achizitionat deja poate fi un motiv, astfel eliminand obligatia ca jucatorul sa fie nevoit sa cumpere iar jocul pentru noua platforma.

Un alt motiv ar putea fi faptul ca studio-urile se tem de faptul ca platforma celor de la Nvidia poate stompa partial vanzarile de console next gen. Asta si pentru ca utilizatorul platformei GeForce now nu este obligat in aceasta situatie sa-si faca upgrade la hardware-ul prezent pentru a se juca ultimele titluri lansate. Oricare ar fi motivul, viitorul nu arata bine pentru platforma GeForce now.

Lista celor ce au parasit deja platforma este completata de nume precum Electronic Arts, Rockstar Games, Square Enix, Activision Blizzard, Konami, Remedy si Capcom.

Leave a Reply

2 thoughts on “2K Games isi scoate jocurile de pe GeForce Now

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.