In cadrul conferintei de presa anuale ce a avut loc aseara la New York, Acer a anuntat cele mai noi produse din seria Nitro: Nitro 7 si Nitro 5, echipate cu Windows 10. Noul laptop Nitro 7 este destinat gamerilor obisnuiti care doresc sa isi imbunatateasca performantele de gaming, in timp ce se conecteaza cu prietenii online. In plus, Acer a actualizat laptopurile din seria Nitro 5 cu cele mai recente placi grafice Nvidia GeForce GTX, cu un nou ecran cu rata de refresh de 144Hz si un timp de raspuns redus la doar 3ms.

„Noile notebook-uri de gaming Nitro 7 si Nitro 5 demonstreaza ca gaming-ul performant nu trebuie sa ruineze toate economiile,” a declarat James Lin,  General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc. „Jucatorii pot beneficia acum de mai multe caracteristici ambalate intr-un design elegant, pentru a-si imbunatati experientele de joc.”

„Este minunat sa vedem cum Acer reuseste sa ofere un portofoliu atat de larg de dispozitive de gaming concepute pentru a raspunde nevoilor atat de diversificate ale jucatorilor cu noile serii Predator si Nitro”, a declarat Mark Linton, General Manager, Consumer and Device Sales, Microsoft Corp. „Acer continua astfel sa inoveze si sa ofere experiente de gaming excelente pentru utilizatorii sai”.

Nitro 7: Un sasiu metalic, impresionant

Noul Acer Nitro 7 este un dispozitiv ideal pentru jucatorii obisnuiti care cauta cele mai bune performante atat in materie de design, cat si de performanta. Acesta are un sasiu metalic nou, elegant si subtire, cu o grosime de doar 19,9 mm.

Ecranul de 15,6 inci de inalta rezolutie reproduce culori reale la o rata de refresh de 144 Hz, cu un timp de raspuns de 3 ms3, pentru o experienta de joc fluida, fara intreruperi – factor crucial in timpul oricarei lupte. Un procesor Intel Core din a 9-a generatie si cele mai noi unitati grafice Nvidia alimenteaza Nitro 7 pentru a oferi o experienta de joc excelenta.

De asemenea, acesta dispune de spatiu de stocare amplu, cu doua sloturi disponibile pentru SSD-uri M.2 Gen 3×4 PCIe utilizand tehnologia NVMe in RAID 01 si pana la 32GB de memorie RAM DDR4 cu o capacitate de stocare pe HDD de pana la 2TB.

Nitro 5: Proiectat pentru a domina arena de lupta

Laptopurile actualizate Nitro 5 permit utilizatorilor sa se bucure de jocurile lor preferate, la detalii exceptionale, datorita ecranului Full HD IPS cu diagonala de 17,3″ sau de 15,6″ si un impresionant raport ecran-carcasa de 80%.

Nitro 5 combina un procesor Intel Core din a 9-a generatie, cele mai recente placi grafice NVIDIA, doua SSD-uri M.2 Gen 3×4 PCIe care utilizeaza tehnologia NVMe in RAID 01 si pana la 32GB de memorie DDR4 RAM, pentru performante superioare si accesibilitate. Streaming-ul poate fi realizat foarte usor cu ajutorul Gigabit Wi-Fi 5 cu tehnologie 2×2 MU-MIMO. De asemenea, utilizatorii pot conecta dispozitive compatibile cu ajutorul seriei de porturi oferite, cum ar fi HDMI 2.0, USB Type-C 3.2 Gen 1 si altele.

Rece in timpul asediilor

Atat Nitro 7 cat si Nitro 5 sunt dotate cu ventilatoare duble, plus tehnologia Acer CoolBoost™ si un port de evacuare dual ce a fost conceput pentru a mentine Nitro 7 rece in timpul sesiunilor de joc extinse. CoolBoost mareste viteza ventilatorului cu 10% si raceste procesorul si placa grafica cu 9% mai mult decat in modul automat.

Control rapid cu NitroSense

Utilizatorii pot monitoriza si administra Nitro 7 si 5 cu NitroSense – o aplicatie accesibila cu o singura atingere a tastei NitroSense. Odata activata, utilizatorii pot vizualiza instantaneu temperatura componentelor, performanta de incarcare, consumul de energie si multe altele. De asemenea, permite monitorizarea si reglarea vitezei ventilatorului in timp real, astfel incat jucatorii sa isi poata personaliza viteza sau sa seteze ventilatoarele la maxim atunci cand temperatura este crescuta. In plus, acestia pot seta un plan de alimentare pentru a obtine o utilizare optima a energiei in diferite scenarii sau pentru a accesa sase moduri de sunet Acer TrueHarmony™.

Prioritizeaza jocurile cu Killer Ethernet si Acer Network Optimizer

Atat Nitro 7 cat si Nitro 5 adopta Killer™ Ethernet E2500 sau optimizatorul de retea al Acer pentru a prioritiza sesiunea de joc. Gamerii nu mai trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste blocajele video deoarece performanta generala este imbunatatita cu pana la 25% in cazul utilizarii unei singure aplicatii si cu mai mult de 10x in cazul multitasking-ului.

Controlerul Ethernet detecteaza automat fluxurile de joc, video si chat pentru a furniza o latime de banda prioritara pentru o experienta fara probleme. Atunci cand selectati modul Auto, optimizatorul de retea Acer este capabil sa recunoasca programele solicitante pentru a reduce semnificativ problemele de conectivitate. Alternativ, utilizatorii pot determina manual programele prioritare, pot schimba alocarea de latime de banda pentru fiecare aplicatie sau pot chiar bloca aplicatii specifice pentru a-si regla conexiunea si a obtine performante optime.

Sunet Nitro premium

Noile Nitro 7 si Nitro 5 ofera o calitate audio imbunatatita, oferind gamerilor o experienta cu adevarat multidimensionala prin adoptarea tehnologiilor avansate de optimizare a sunetului Waves MaxxAudio®. MaxxDialog™ este un amplificator inteligent care ajuta separarea vocii in joc de muzica si efecte sonore. In acelasi timp, MaxxVolume® ofera volum maxim si claritate fara distorsiuni si imbunatateste chiar si detaliile sonore cele mai subtile din fiecare joc.

Nitro Stream

Acer Nitro Stream este un PC de tip plug-and-play dedicat pentru Personal Streaming (PSPC). Utilizatorii se pot bucura de o solutie la indemana pentru streaming de inalta calitate Full HD, pot partaja gameplay-ul si pot interactiona cu prietenii si cu comunitatea de gaming gratie hardware-ului integrat si a software-ului construit special in acest scop.

Utilizatorii pot optimiza performanta de streaming cu un procesor Intel Core i7 din a 8-a generatie, pana la 32GB memorie RAM DDR4, SSD de 256 GB si o placa de captura integrata. Acesta ofera o experienta de joc de 4Kp60 in timp ce ruleaza la 1080p cu caracteristica Pass-Through a cardului de captura. Utilizand acest dispozitiv compact, streamerii isi pot elibera un spatiu semnificativ pe birou si pot atasa chiar si un display cu sistem de montare VESA.

Preturi si disponibilitate

Notebook-urile de gaming Nitro 7 vor fi disponibile in EMEA din luna iunie, la preturi incepand de la 1,199 euro. Notebook-urile de gaming Nitro 5 vor fi disponibile in EMEA din luna mai, la preturi incepand de la 999 euro.

De asemenea, specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea vor varia in functie de regiune.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.