Compania Acer aduce noi laptop-uri in seria Nitro 5. Acestea vin cu ultimele procesoare Intel de generatie a 8-a, Intel Core i7 si Intel Core i7+. Probabil cei de la Acer au decis sa faca acest pas cu Nitro 5, datorita feedback-ului foarte bun pe care l-a primit, in ceea ce priveste stilul si performantele lui.

Jucatorii amatori pe care Acer ii tinteste prin intermediul acestei noi serii de laptop-uri, se vor bucura de un display de 15 inch si de o performanta crescuta datorita noilor procesoare.

„Acer se bucura sa fie printre primele companii care pot oferi noile procesoare Intel Core i7+ pe laptopurile de gaming din seria Nitro 5. Ofera performante exceptionale la preturi accesibile, depasind astfel asteptarile jucatorilor amatori, dar si pe cele ale jucatorilor profesionisti care au nevoie de performante ridicate pentru sarcinile zilnice”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer.

Noile procesoare prezente pe laptop-uri vin cu sase nuclee si fac „echipa” cu placile video de la nVidia, GTX 1050Ti. Functia Intel Optane prezenta pe procesoare, imbunatateste timpul de raspuns si de incarare.

Cat despre memorie, noile Nitro 5 vin cu un SSD NVMe de 512GB, pentru a oferi o viteza exceptionala in jocuri. Memoria RAM are o capacitate de pana la 32GB DDR4.

Textura prezenta pe laptop-uri este una foarte eleganta, iar stilul este unul rafinat. Tastatura prezenta pe laptop este una iluminata, iar display-ul este unul de 15,6 inch FULL HD de tip IPS. Camera frontala vine cu o rezolutie HD.

Nitro 5 se bucura de tehnologiile Dolby Audio Premium si Acer TrueHarmony, ce redau o calitate foarte clara a sunetului prin intermediul difuzoarelor prezente.

Acestea se bucura de tehnologiea Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac, care ofera performante Gigabit ce imbunatatesc experientele de joc, streaming si conferinte.

Laptop-urile Nitro 5 sunt disponibile in regiunea EMEA. Acestea isi fac aparitia in luna mai, la un pret de 800 de Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.