Cei de la Acer au lansat noile monitoare de gaming Nitro XV3, concepute special pentru gameri. Noua serie de monitoare Acer cuprinde patru noi monitoare, ce ofera un refresh rate si o rezolutie ridicate, oferind astfel utilizatorului o experienta inedita, la preturi accesibile.

Acestea sunt compatibile G-Sync si permit VRR (variable refresh rate) in mod implicit atunci cand sunt utilizate impreuna cu placi video Nvidia GTX din seria 10 sau Nvidia RTX 20, astfel oferind un refresh rate dinamic, eliminand intreruperile si lag-ul. Noile monitoare IPS au si tehnologia Adaptive-Sync pentru a satisface nevoile jocurilor cu rezolutie inalta, oferind si un timp de raspuns rapid de pana la 1ms si VRB (visual response boost) pentru joc fluid.

Seria Nitro XV3 prezinta cea mai noua tehnologie Acer Agile-Splendor, care foloseste panouri cu cristale lichide rapide si cu gama de culoare 99% sRGB. Monitoarele certificate HDR 400 ofera timp de raspuns de pana la 1ms VRB. Bine, pentru un monitor de gaming modern, acel HDR400 nu inseamna nimic in afara ca poti afisa continut HDR care se va vedea aproape la fel ca cel non HDR.

Cu un refresh rate de pana la 240 Hz, utilizatorii se vor de o experienta imbunatatita si fluida.

Noile monitoare de gaming Acer sunt disponibile in doua modele de 25″ si doua de 27″:

  • Acer Nitro XV273U S 27 inci WQHD 165 Hz
  • Acer Nitro XV273 X 27 inci Full HD 240 Hz
  • Acer Nitro XV253Q X 24.5 inci Full HD 240 Hz
  • Acer Nitro XV253Q P 24.5 inci Full HD 144 Hz

 

Toate cele patru modele beneficiaza de Acer Gaming mode, opt moduri de afisare prestabilite pentru a optimiza imagina pentru diferite tipuri de continut: Actiune, Race, Sport, User, Standard, ECO, Movie si Graphic. Aceasta caracteristica unica poate fi accesata cu usurinta utilizand taste rapide sau din meniul OSD.

Similar Articles

3 thoughts on “Acer lanseaza monitoarele de gaming Nitro XV3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.