Activision si Treyarch au dezvaluit azi mai multe detalii in legatura cu sesiunile beta pentru modurile ‘’Multiplayer’’ si ‘’Blackout’’ (battle royale) ale jocului Call of Duty: Black Ops 4.

Black Ops 4 va avea parte nu doar de una, ci de doua sesiuni beta. Sesiunea dedicata modului ‘’Multiplayer’’ incepe pe 3 august pe PlayStation 4, urmata de cele dedicate Xbox One si PC. Apoi, in septembrie, un nou mod battle royale puternic inspirat din seria Black Ops prinde viata in primul hands-on dedicat Blackout.

Programul sesiunii beta dedicata modului multiplayer este urmatorul:

  • PlayStation 4 – 3 august, 20:00 – 6 august, 20:00
  • PlayStation 4 si Xbox One – 10 august, 20:00 – 13 august, 20:00
  • PC Beta Early Access – 10 august, 20:00 (PC beta exclusiv prin intermediul Battle.net)
  • PC Open Beta – 11 august, 20:00 – 13 august, 20:00

„Aceasta este o ocazie interesanta pentru noi, la Treyarch, deoarece nu numai ca punem in mainile jucatorilor mai mult si mai devreme decat oricand inainte, dar noi ne distram prin gazduirea celei de-a doua sesiuni Beta separate”, a declarat Dan Bunting, Co-Studio Head.

„Jocurile sunt mai bune atunci cand sunt rezultatul unui dialog cu comunitatea noastra. Nu numai ca imbunatateste calitatea jocului, dar ne permite sa raspundem feedback-ului jucatorului si experientei personalizate cu privire la modul in care jucatorii se implica cel mai mult in joc. Vrem ca ziua de lansare sa fie o sarbatoare pe care jucatorii din intreaga lume sa o aprecieze impreuna si stim ca nu se va opri acolo – vom lucra mereu nonstop pentru a imbunatati, a creste si a evolua jocul dincolo de lansare „.

Call of Duty Black Ops 4 Multiplayer

Participarea la acestea are si recompense: Toti participantii la modul Beta vor primi un ‘’cartonas’’ unic, pe care il pot afisa cu mandrie. Si pentru fiecare jucator care atinge rangul maxim in Beta, acesta va castiga un ‘Permanent Unlock Token’’ pentru al aplica oricarei bucati de continut a ‘’Create-a-Class’’ atunci cand jocul va fi lansat.

Pentru sesiunea Beta Multiplayer Privata, jucatorii vor incepe sa lupte prin sase harti – dintre care doua dintre ele isi vor face prima lor aparitie publica.

Modurile de joc

Sesiunea Beta Multiplayer Privata va include moduri de joc preferate de fani, cum ar fi Team Deathmatch, Domination, Hardpoint si Search & Destroy, alaturi de noul nostru mod de joc, ‘’Control’’, care a fost proiectat pentru a scoate la iveala cele mai bune parti ale gameplay-ului Black Ops 4 Multiplayer.

Call of Duty Black Ops 4 Multiplayer Beta

In modul ‘’Control’’, echipele alterneaza runde intre atacarea si apararea a doua obiective statice. Fiecare echipa are un numar limitat de vieti in acest ”first-to-three” meci de victorie, astfel ca loviturile strategice si pozitionarea defensiva sunt esentiale, ceea ce face ca luptele sa fie rapide si frenetice.

Lucrand in parteneriat cu Beenox si Blizzard, modul Multiplayer Beta pentru PC va fi exclusiv pe Battle.Net.

„In Beta PC vom continua dialogul dintre noi si jucatorii nostri. Fiecare feedback ne ajuta sa oferim cea mai echilibrata, mai distractiva si cea mai lustruita experienta Call of Duty pe care ati jucat-o vreodata pe PC „, a declarat Mark Gordon, Co-Studio Head. „Prin parteneriatele noastre cu Beenox pentru dezvoltare si cu Blizzard care ne furnizeaza infrastructura, instrumente si retele – aducem o experienta personalizata pe PC”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.