MMD, companie de top in domeniul tehnologiei si partener licentiat al monitoarelor Philips, lanseasza 278E9, cel mai nou model al gamei E9.

Dispunand de un design elegant si de performanta de inalta calitate a imaginii pentru care este cunoscuta gama E9, modelul 278E9 este dotat cu un ecran curbat de 27 de inci cu margine ingusta, rezolutie Full HD si tehnologie Ultra-Wide Color pentru imagini realistice si unghiuri de vizualizare foarte largi. Acestea completeaza lista de caracteristici pe care se mai numara si AMD FreeSync, functie care ajuta la obtinerea unei experiente mai captivante.

Echipat cu un ecran LCD luminos de 27 de inci Ultra Wide-Color, monitorul 278E9 este dotat cu o gama de culori mai larga decat predecesorii sai, oferind tonuri de verde mult mai naturale, de rosu mult mai aprinse si nuante de albastru mai adanci, si, in general, imagini mult mai stralucitoare. In plus, rezolutia imbunatatita Full HD 1920 x 1080 (16:9) asigura o calitate a imaginii excelenta cu detalii clare, o luminozitate mai mare, un contrast puternic si culori cat mai reale.

 

Philips 278E9 este, de asemenea, dotat cu o gama de functii care ofera un confort de vizualizare sporit. Tehnologia ‘’Flicker-Free’’ regleaza luminozitatea si reduce palpairea, in timp ce modul ‘’Philips LowBlue‘’ foloseste un soft inteligent care reduce lumina albastra, ajutand astfel la protejarea vederii pe timpul noptii. In plus, functia ‘’EasyRead’’ ofera o experienta a citirii ca cea de pe hartie, SmartImage asigura setari optimizate ale imaginii si SmartContrast ofera niveluri profunde negru.

Experienta mai captivanta

Modelul 278E9 dispune de un ecran curbat VA care poate atinge o raza de curbura de pana la 1800R pentru experiente mai captivante, cu o distorsiune mai mica. Tehnologia Philips LED VA foloseste o abordare avansata de aliniere verticala pe mai multe domenii, aceasta avand ca rezultat rapoarte statice de contrast super inalte pentru imagini luminoase si vii, in timp ce pixel management-ul optimizat ofera un unghi de vizualizare foarte larg de 178/178 grade.

Editarea videoclipurilor, browsing-ul si urmarirea filmelor devin mai captivante ca niciodata. Prin adaugarea tehnologiei AMD FreeSync, Philips 278E9 ofera o performanta fluida, lipsita de artefacte la aproape orice rata de cadre. Monitorul are incorporat o pereche de difuzoare stereo de inalta calitate.

Mai stilat

Monitorul Philips 278E9 este mai subtire si mai elegant ca niciodata. Design-ul sau de ultima generatie are un ecran cu rama ultra-subtire pe trei laturi, fara distorsiuni si o dimensiune maxima de vizionare. Acest model este disponibil intr-un finisaj negru lucios cu un suport metalic elegant, care poate fi inclinat intre -5°/20°. Monitorul este dotat cu montura VESA pentru un nivel ridicat de comoditate.

Conectivitate ridicata

Echipat pentru o conectivitate digitala universala, monitorul 278E9 este dotat cu porturi VGA si High-Definition Multimedia Interface (HDMI) pentru transferul video si audio de inalta calitate de la un PC sau oricare alta sursa AV. Acesta asigura o mai mare conectivitate si comoditate si include, de asemenea, conexiune DisplayPort pentru rate de reimprospatare si imagini super rapide, precum si intrari Separate Sync si Sync on Green.

Pret

Monitorul Philips 278E9 va fi disponibil la pretul de 1.049 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.