ADATA Technology a lansat astazi tastatura de gaming XPG INFAREX K20. Destinata gamerilor pasionati, tastatura are o carcasa neagra eleganta, comutatoare mecanice albastre, o forta de actionare de 50g si taste iluminate cu 11 efecte de iluminare. Tastele INFAREX K20 sunt proiectate pentru longevitate si durabilitate, cu o durata de viata de 50 de milioane de apasari, si cu functionalitate anti-ghosting pentru a asigura ca apasarile simultane ale tastelor sunt înregistrate întotdeauna.

Cu ajutorul tastelor mecanice albastre, jucatorii se vor bucura de feedback-ul tactil uimitor oferit la fiecare apasare. Capacele ergonomice ale tastelor, combinate cu forta de actionare de 50g, ofera utilizatorului o senzatie tactila satisfacatoare. In plus, cu caracteristica anti-ghosting, utilizatorii nu trebuie sa îsi mai faca griji cu privire la conflictele de semnal atunci cand sunt apasate mai multe taste simultan sau taste apasate gresit.

Tastele INFAREX K20 sunt echipate cu 11 efecte de iluminare care pot fi usor schimbate cu tasta dedicata ‘’Mode’’. In plus, viteza efectelor de iluminare poate fi ajustata cu doua taste suplimentare pe fiecare parte a tastei ‘’Mode’’.

Pentru functionalitate sporita, INFAREX K20 ofera Media Keys care permit utilizatorilor sa ajusteze rapid volumul sonor sau alti parametri media, eliminand necesitatea de a deschide alte programe sau aplicatii.

tastatura gaming infarex k20

Jocurile constante si intense pot afecta serios o tastatura, dar INFAREX K20 este construita pentru a fi durabila si rezistenta. Tastele sale sunt evaluate pentru 50 de milioane de apasari si dispune de un cablu extrem de robust, care ofera un design armat care îl face mai rezistent la rupere sau încurcare.

Pret

Pretul tastaturii INFAREX K20 este necunoscut, dar conform unor zvonuri ar urma sa coste undeva la 79,99 de dolari, aproximativ 312 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.