Acer a lansat in cadrul evenimentului next@Acer de la New York noile platforme de gaming Predator Orion 5000, destinate gamerilor care au nevoie de performante superioare si un sasiu adaptabil pentru viitoare upgrade-uri. Compania a lansat, de asemenea, seria de desktop-uri Predator Orion 3000, precum si o serie de accesorii Predator, proiectate pentru a imbunatati experienta oricarui jucator.

„Obtinerea specificatiilor corecte reprezinta doar o jumatate din lupta. Desktop-urile Predator Orion sunt o alegere completa pentru jucatori, cu un sasiu remarcabil, gestionare integrata a fluxului de aer, extensibilitate si software premiat care aduce totul impreuna,” a declarat Jeff Lee, Director General, Stationary Computing, IT Products Business, Acer. „Suntem incantati sa adaugam noile serii 5000 si 3000 familiei Predator Orion si sa oferim astfel, impreuna cu modelul de varf Predator Orion 9000, o gama completa de desktop-uri de gaming care raspund unei largi varietati de nevoi si dorinte.”

Seria Predator Orion 5000: Castiga orice lupta

Noile desktop-uri de gaming Predator Orion 5000 sunt echipate cu procesoare Intel Core™ i7+ 8700K, asociate cu cele mai recente chipset-uri Intel Z3701, pana la 32GB memorie Intel Optane™ pentru imbunatatirea timpului de incarcare si pana la 2 placi grafice NVIDIA GeForce GTX 1080Ti in SLI, astfel incat jucatorii se pot bucura de titlurile lor preferate la rezolutii incredibil de mari, precum si de experiente premium VR.

„Intel Core i7+ 8700K este cel mai bun procesor de gaming pe care Intel l-a construit pana acum si, combinat cu viteza si receptivitatea oferita de memoria Intel Optane, rezultatul este performanta incredibila necesara pentru cele mai exigente experiente de joc”, a declarat Steve Long, Vice President and General Manager, Client Computing Group Sales and Marketing, Intel. „Colaborarea stransa cu Acer pentru a aduce la viata cele mai ridicate performantele Intel este expusa cu ajutorul noilor platforme de gaming Predator Orion 5000 si Orion 3000.”

„Echipat cu puterea extrema pentru jocuri oferita de placile noastre grafice din seria GeForce GTX 10, Predator Orion 5000 poate rula cu usurinta cele mai exigente jocuri din punct de vedere grafic”, a declarat Kaustubh Sanghani, General Manager of PC Platforms at NVIDIA. „Jucatorii vor aprecia optiunile de configurare flexibile ale Acer, asigurandu-se ca pot juca pentru a castiga pe GeForce GTX – cea mai mare platforma de jocuri din lume”.

Sasiul versiunii Predator Orion 5000 are un panou lateral transparent pentru a arata componentele sale puternice si este compatibil EMI pentru a proteja utilizatorii si perifericele impotriva potentialelor interferente electromagnetice.

Panourile laterale, care sunt usor de deschis, permit utilizatorilor sa schimbe rapid componentele si cablurile in timpul upgrade-urilor. Design-ul de gestionare a fluxului de aer IceTunnel 2.0 segmenteaza sistemul in diferite zone termice si ofera fiecarui sector propriul tunel de aer pentru a elimina caldura. Un panou frontal cu filtre de praf permite Predator Orion 5000 sa inhaleze cantitati masive de aer in timp ce filtreaza praful daunator. Printre caracteristicile suplimentare destinate jucatorilor se numara si Killer LAN high-speed Ethernet, suporturile pentru casti audio, manerul pentru portabilitate si logo-ul ‘’Predator’’ cu stilul acela agresiv, dar rafinat.

Seria Predator Orion 3000: Performante de top si eleganta

Cu procesoare Intel Core i7+ generatia 8 si placi grafice NVIDIA GeForce GTX 1080, Predator Orion 3000 VR-Ready suporta experiente de gaming 4K, pentru a oferi gamerilor o claritate deplina in timpul sesiunilor de gaming. La fel ca seria 5000, modelul Predator Orion 3000 poate fi configurat cu o memorie Intel Optane™ de pana la 32 GB pentru a imbunatati timpul de incarcare si pana la 64 GB DDR4-2666 RAM pentru a sustine actiunea rapida in timpul redarii celor mai recente titluri.

Predator Orion 3000

Seria Predator Orion 3000 are acelasi design atractiv ca si fratele sau mai mare, cu un panou lateral compatibil EMI, iluminare RGB, linii elegante, accente albastre si suporturi incorporate pentru casti. Excelenta disipare a caldurii este realizata cu ajutorul unui ventilator frontal cu LED-uri, un capac mesh si evacuare in partea din spate, pentru un flux optim de aer in cadrul sasiului.

Gadget-uri si accesorii Predator ce completeaza experienta de gaming

Pe langa noile desktop-uri de gaming Predator Orion 5000 si 3000, Acer si-a extins linia de gadget-uri si accesorii pentru a oferi o experienta de joc completa si la un nivel ridicat de calitate:

  • Predator Cestus 510: un mouse personalizabil pentru jocuri de inalta performanta, cu un senzor optic precis, care suporta pana la 16.000 DPI
  • Scaun de gaming Predator: include perne detasabile, ergonomie superioara si suport pentru coloana lombara, pentru a oferi jucatorilor un avantaj important in timpul sesiunilor lungi de gaming
  • Geanta rezistenta Predator: protejeaza cele mai valoroase bunuri cu o carcasa exterioara extrem de dura si cu insertii personalizabile din spuma care se potrivesc exact in jurul computer-ului
  • Predator Aethon 500: tastatura mecanica extrem de durabila, cu o durata de viata de 70 milioane de apasari per tasta, personalizabila cu 16,8 milioane de culori
  • Predator Mousepad: serii disponibile in finisaje de plastic sau tesaturi cu peisaje dramatice cinematice, pentru a mentine jucatorul in tematica aleasa

Preturi si disponibilitate

Desktop-urile de gaming Predator Orion 5000 vor fi disponibile in America de Nord din luna iulie la preturi de la 1,499 dolari si in EMEA din iunie de la 1,699 euro. De asemenea, desktop-urile de gaming Predator Orion 3000 vor fi disponibile in America de Nord din luna octombrie la preturi de 999 de dolari si in EMEA din iulie la 1,299 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturi pe anumite piete, intrati pe site-ul celor de la Acer. Legat de aparitia acestora in Romania nu se stie inca nimic.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.