Când vine vorba de franciza Warhammer 40k a studio-ului producător de miniaturi (plastic, răşină sau metal), Games Workshop, mă gândesc la atâtea idei bune de joc bazaze pe acea proprietate intelectuală. Ei bine, Focus Home Interactive sunt gata să ne dovedească ceva în privinţa asta.

Nu cred că sunt singurul de aici care consideră că licenţa Warhammer 40k are nevoie de o doză bună de jocuri de calitate. Pentru cei care nu ştiu ce e aia Warhammer 40k, este un univers Sci-fi lipsit de glamour, presărat cu violenţă amplă, influenţe artistice ale stilului gotic, rase tipice unui univers fantasy, transpuse genial în limitele genului sci-fi.

Primul FPS creeat în acest univers a fost o dezamăgire enormă, dar se pare că îndrăzneţii de la Focus Home Interactive au alte idei şi speră să livreze un FPS demn de numele Warhammer 40k.

Jocul va fi produs de studio-ul polonez Streum On Studio (responsabili pentru FPS/RPG-ul E.Y.E – Divine Cybermancy). Ce înseamnă asta pentru fanii Warhammer 40k? 

Sperăm la o componentă de RPG integrată bine în mecanicile unui shooter, o poveste plină de eroism cu marinari spaţiali îmbrăcaţi în armuri şi echipaţi cu arme mult prea grele pentru o persoană normală, o atmosferă întunecată pe o staţie abandonată, infestată de creaturile Genestealers ale rasei Tyranids….ce mai, haos total, aşa cum ar trebui să fie.

Am să ţin dejtele încrucişate pentru Streum On Studio. Poate fac o treabă bună de data asta, însă până atunci, poftiţi şi teaser trailer-ul de rigoare.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.