AMD introduce Design Award, un eveniment menit sa puna la incercare capabilitatile 2D sau 3D ale participantilor.

Prin intermediul Design Award 2021, AMD doreste sa lanseze o provocare creatorilor de content digital. Concursul consta in realizarea unui artwork 2D sau 3D care trebuie sa fie inspirat din natura sau sa reproduca o locatie celebra. De altfel, se poate opta si pentru crearea unui personaj. Proiectele inscrise in concurs trebuie sa aiba un caracter original.

Dintre participantii inscrisi in competitie, sase castigatori vor fi alesi de catre un juriu format atat din artisti renumiti, cat si din membrii echipei AMD. Un alt castigator unic va fi ales prin votul publicului (deschis pentru oricine).

Echipa de jurati va fi compusa din artisti precum Thomas Chamberlain, Thomas Istepanyan sau Andrey Surnov. Lucrarile vor fi evaluate prin prisma tehnicii folosite, compozitiei, atentiei la detalii si originalitatii ideei artistului.

Premiile ce vor fi oferite castigatorilor constau in cele mai recente procesoare pe care AMD le are la dispozitie. Aici vorbim despre Threadripper PRO 3975 WX, Threadripper 3970X sau Ryzen 5800X. Pe langa aceste procesoare vor fi oferite si vouchere in valoare de 2.000 de Euro.

Inscrierile incep pe 1 mai si se incheie pe 15 iulie, iar jurizarea materialelor va avea loc intre 16 iulie si 5 august. Castigatorii concursului vor fi anuntati in data de 16 august 2021.

Gasiti toate regulile pe site-ul oficial AMD si puteti urmari competitia pe Instagram si Twitter cu hastagul #amdaward2021. Inscrierea in concurs este gratuita.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.