Call of Duty: Black Ops Cold War si Warzone au primit un trailer recapitulativ al povestii pana in sezonul 3. Cold War nu si-a concluzionat povestea in campanie, primind franturi noi alaturi de sezoanele introduse dupa lansarea oficiala. Povestea oficiala a jocului a ajuns la mijloc, iar noul trailer reia cele intamplate pentru sezonul 3 din Warzone.

 

Sezonul 1

Trailerul include detalii din cele trei sezoane extra ale campaniei, incepand cu Stitch, omul din spatele gazului Nova 6. In primul sezon, Stitch a fost capturat si interogat de catre agentul american, Russell Adler. Interogatoriul lui Stitch a dus la pierderea unui ochi, gest simbolic de a plati pentru scoaterea ochiului lui Weaver.

Dupa cum bine stim, razbunarea e doar inceputul unei povesti pline de actiune. In urma acestui eveniment, Adler este ademenit intr-o capcana plasata de Stitch in zona hartii multiplayer, The Pines. In finalul scenei din sezonul 1, se arata planul Uniunii Sovietice de a produce iar gazul letal Nova 6.

 

Sezonul 2-3

Urmatoarele scene apartin sezonului 2, unde CIA isi mobilizeaza agentii pentru a-l recupera pe Adler din mainile sovieticilor. De data asta ajungem in Laos, unde echipa afla ulterior misiunii de salvare ca Adler a fost mutat de catre rusi. Din acest moment este introdusa zona Verdansk (continut aparut in sezonul 3), cunoscuta drept barlogul noului agent rus. Agentii lui Hudson sunt trimisi pe urmele lui Adler in harta Verdansk pentru a-l recupera pe operatorul american…sau ce a mai ramas din el

Finalul trailerului arata misiunea agentului Wraith in Yamantau, in timp ce Stitch devine narator si isi impartaseste viziunea lui cu jucatorii. Aparent, operatiunea condusa de el este primul pas catre o ,,Rusie mareata’’. In Yamatau, Wraith securizeaza protocolul numeric pentru care venise in zona muntoasa. Fanii speculeaza posibilitatea ca Russell Adler sa intalneasca o soarta similara cu a lui Alex Mason, care a fost spalat pe creier.

Acest posibil scenariu poate elimina personajul complet din seria de titluri viitoare, intrucat Adler ar trebui omorat pentru siguranta celor de la CIA. Jucatorii sunt nevoiti sa astepte urmatoarea actualizare a povestii pentru a afla concret unde duce cursa nebuna dupa agentul pierdut.

Similar Articles

One thought on “Povestea de pana acum in COD: BO Cold War, Sezonul 3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.