AMD a anuntat cele mai noi aditii din familia de procesoare desktop AMD Ryzen de generație a 3-a: procesoarele AMD Ryzen 3 3100 si AMD Ryzen 3 3300X, insotite de chipsetul AMD B550 pentru Socket AM4, dezvoltat special pentru procesoarele desktop AMD Ryzen 3000.

Profitand de portofoliul de talie mondiala al tehnologiilor AMD, aceste noi procesoare desktop Ryzen 3 aduc arhitectura de baza Zen 2 utilizatorilor business, gamerilor si creatorilor de continut din intreaga lume, folosind tehnologia Simultaneous Multi-Threading (SMT), pentru o productivitate crescuta.

Cu ajutorul unui numar dublu de thread-uri, de doua ori latimea de banda fata de generatia anterioara si o selectie larga de placi de baza in dezvoltare, chipsetul AMD B550 si procesoarele desktop Ryzen 3 ofera solutia ideala de procesare.

ryzen 3 3100

Jocurile si aplicatiile solicita din ce in ce mai multe resurse, iar odată cu acest lucru utilizatorii cer mai mult de la calculatoarele lor. AMD s-a angajat să ofere solutii care sa satisfaca si sa depaseasca aceste cerinte pentru toate nivelurile de calcul.

Odata cu lansarea acestor noi procesoare desktop Ryzen 3, continuam acest angajament luat in fata clientilor nostri din sectorul de gaming mainstream. Am dus performanta la un alt nivel, dubland thread-urile de procesare pentru a propulsa experienta din jocuri si de multitasking. Saeid Moshkelani, vicepresedinte senior si director general, Client Buisness Unit.

Continuand sa-si demonstreze statutul de lider pe segmentul consumer desktop, AMD Ryzen 3 3100 si AMD Ryzen 3 3300X reprezinta cele mai rapide procesoare desktop AMD Ryzen 3, aducand performanta desktop de clasa mondiala gamerilor mainstream.

De asemenea, acestea sustin angajamentul AMD de a imbunatati performanta si tehnologia din spatele CPU-urilor consumer, tehnologia SMT fiind activata pentru prima data pe un procesor desktop Ryzen 3.

Procesoarele se folosesc de cei de 18 MB de memorie cache, oferind o reducere drastica a latentei memoriei, totul traducandu-se printr-o performanta de joc mai cursiva si mai multe cadre pe secunda în jocurile CPU-heavy.

Mai mult, cu patru nuclee, opt thread-uri si tehnologie AMD SMT, noile procesoare Ryzen 3 ofera o performanta multitasking de top, de care consumatorii au nevoie.

AMD Ryzen 3 3100 ofera:

  • O performanta in jocuri cu pana la 20% mai mare decat concurenta
  • O performanta pentru creatorii de continut cu pana la 75% mai mare decat concurenta

ryzen 3100

Noul chipset B550 pentru socket AM4 este cea mai recenta aditie in familia de chipset-uri din seria AMD 500. Acesta vine cu suport pentru procesoarele desktop AMD Ryzen 3000, lider in industrie.

Placile de baza cu chipset B550 care urmeaza sa fie lansate vor fi singurul chipset modern mainstream cu compatibilitate pentru PCIe 4.0, punand la dispozitie de doua ori latimea de banda a placilor de baza cu chipset B450, rezultand performante de top in jocuri si multitasking.

Similar Articles

2 thoughts on “AMD anunta procesoarele Ryzen 3 3300X si 3100

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.