Sa zicem doar ca platforma mamut Android se pregateste pentru un roadmap destul de ambitios, unde in sfarsit putem juca jocurile mobile favorite fara sa mai ne miscam de pe canapea.

In timpul evenimentului Google I/O Developer Conference, compania Android a avut cateva lucruri interesante de spus. Am sa listez cateva dintre lucrurile importante mai jos:

– Implementarea unor tehnologii care vor imbunatati performanta GPU-ului mobilelor prin lansarea pachetului Android Extension Pack ce va folosi tehnologii NVIDIA, Qualcomm sau alte servicii similare

– Google si Android planuiesc sa transforme device-urile Android based in „mini PC-uri ce au loc in buzunare”

– Imbunatatirea serviciului denumit AndroidTV pentru gameri! Acesta va permite userilor sa isi lege tabletele (inclusiv smartphone-urile) in HD TV-uri pentru a putea juca jocurile dezvoltate pentru platformele mobile. De asemenea, userii isi pot lega controllere sau gamepad-uri pentru a se putea juca acele jocuri

Pentru a afla mai multe, va invitam sa va uitat la livestream-ul conferintei sau sa vizionati VOD-urile disponibile pe pagina oficiala Google I/O Developer Conference.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.