Anthem, shooter-ul co-op de la EA si Bioware, primeste un update prin care va integra suport pentru Nvidia DLSS. Gamerii care joaca Anthem folosind placi grafice Nvidia RTX vor observa o crestere a performantei de pana la 40%, cu DLSS pornit. Astfel, gamerii vor putea juca Anthem la rezolutii si setari inalte la un framerate constant.

Nvidia a oferit, de asemenea, un scurt videoclip care arata cum ruleaza Anthem cu DLSS activat. Nvidia promite, asa cum ne-a obisnuit, performante si imbunatatiri de IQ pentru suportul DLSS, care vor veni prin update-uri software. Pe langa suportul pentru Nvidia DLSS, Anthem obtine si functia Nvidia Highlights. Iata cum va functiona:

Dupa instalarea noului update si a celui mai recent Game Ready Driver, utilizatorii GeForce Experience vor vedea un prompt in joc, intreband daca doresc sa activeze Highlights (daca nu, deschideti GeForce Experience, faceti clic pe coloana din partea dreapta sus, si activati „Overlay in game” din General Settings).

Dupa activare, urmatoarele evenimente vor declansa tehnologia Nvidia Highlights pentru a salva un clip cu gameplay-ul:

  • Apex Kill – Omoara un inamic Apex
  • Boss Kill – Omoara un Boss
  • Legendarul Kill – Omoara un inamic legendar
  • Multi-Kill – Omoara 8 inamici in 10 secunde
  • Overlook – interactioneaza cu un punct de vedere [nota: faceti un screenshot mai degraba decat un videoclip]
  • Tomb Discovery – Interactioneaza cu un sarcofag intr-un mormant

Daca Expeditia dvs. s-a incheiat cu oricare dintre situatiile de mai sus, puteti face clic pe butonul „NVIDIA Highlights” din stanga jos a ecranului pentru a accesa inregistrarile si capturile de ecran. Alternativ, accesati-le din meniul „Social”, unde veti gasi butonul Highlights in aceeasi pozitie din stanga jos.

 

Dupa ce faceti clic pe buton, se va deschide overlay-ul jocului in GeForce Experience, permitandu-va sa revizuiti, sa editati si sa impartasiti rapid Highlights-urile dvs.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.