BenQ anunta disponibilitatea monitorului EW3270U, conceput pentru a asigura iubitorilor de continut video cea mai reusita experienta vizuala.

O data cu evolutia platformelor de streaming video si cu cresterea acestora in popularitate, dar si cu intensificarea continutului video creat de utilizatori, gradul de utilizare a PC-urilor in acest scop a crescut.

Drept urmare, s-a dezvoltat o cerere consistenta de monitoare pentru divertisment, prevazute cu design, specificatii si dotari specifice acestui domeniu de activitate. Fiind un important producator de solutii de imagistica, BenQ a depus eforturi consistente in vederea crearii celor mai reusite monitoare pentru continut de divertisment si ofera la ora actuala o gama impresionanta, in continua extindere, de modele care pot reproduce experienta cinematografica, in confortul propriei locuinte sau la birou.

Prevazut cu un panou VA 4K UHD cu 10bit de 31.5”, noul model BenQ EW3270U este caracterizat in primul rand de fidelitatea cu care reproduce culorile si detaliile afisate, fiind capabil sa acopere in proportie de 95% spectrul DCI-P3, utilizat ca standard in industria de film.

Acest aspect inseamna ca redarea este realizata cu o acuratete deosebita, ceea ce ii permite utilizatorului sa beneficieze de o calitate foarte buna a imaginii, indiferent de tipul si complexitatea continutului. Totodata, monitorul este prevazut cu tehnologia HDR, creata pentru a obtine o reproducere ultra-realista a filmelor.

Astfel, BenQ EW3270U asigura o luminozitate maxima marita, dar si o rata de contrast mult imbunatatita, ceea ce ii permite sa afiseze corect pana si cele mai mici detalii dintr-o scena.

Pentru flexibilitate, sunt oferite patru niveluri HDR, iar suplimentar a fost implementata si tehnologia Bright Intelligence Plus (B.I.+) cu patru moduri de afisare, astfel ca utilizatorul beneficiaza de libertate maxima in definirea experientei vizuale dorite. In plus, a fost incorporat un senzor de lumina ambientala, care monitorizeaza in permanenta nivelul si caldura de culoare a luminii din incapere si ajusteaza setarile de afisare in consecinta, pentru a mentine aceeasi experienta vizuala optima, indiferent de lumina ambianta.

Din punctul de vedere al specificatiilor tehnice, BenQ EW3270U este caracterizat de o luminozitate de 300cd/m2, rata de contrast nativa de 3000:1, unghiuri de vizualizare de 1780, frecventa de reimprospatare a imaginii de 60Hz si timp de raspuns de 4ms.

Multumita unei densitati de 140PPI (pixels per inch), el poate reda extrem de clar continutul 4K UHD, dar aduce imbunatatiri semnificative si continutului video la rezolutie mai mica, prin intermediul functiei Super Resolution, care mareste in timp real numarul de pixeli afisati pe ecran, adaptand continutul 1080p pentru a fi afisat cu claritatea 4K.

Pentru o experienta gaming reusita, fara sacadari si artefacte de imagine, a fost adaugata si tehnologia AMD FreeSync. Mai mult de atat, ochii sunt pe deplin protejati in cazul utilizarii pe perioade lungi de timp, prin intermediul tehnologiilor BenQ Flicker-Free, Low Blue Light si Smart Focus.

Conectivitatea a beneficiat si ea de o atentie deosebita, astfel ca, pe langa conectorii video de ultima generatie – HDMI 2.0 si DP 1.4 – EW3270U dispune si de un port USB Tip-C, ce poate fi utilizat pentru conectarea la dispozitive compacte de ultima generatie.

Pe langa un panou de calitate, tehnologii avansate de redare si conectivitate versatila de ultima generatie, BenQ EW3270U ofera si un design modern, elegant, cu rama ingusta pe 3 laturi. Carcasa gri metalic se incadreaza perfect in orice mediu, iar piciorul de sustinere cu stabilitate ridicata permite inclinarea monitorului pana la -50 in fata sau pana la 150 in spate, existand totodata posibilitatea fixarii pe perete prin sistem VESA.

Oferind o combinatie perfecta de calitate, tehnologie si design, BenQ EW3270U este alegerea perfecta pentru redarea de filme pe PC si nu numai. El este disponibil in oferta partenerilor oficiali BenQ din Romania (Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational), la un pret recomandat de raft de 2299RON.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.