AOC anunta noul model AGON AG272FCX6, un upgrade al modelului de gaming de 27” (68,6 cm) curbat si Full HD AG272FCX. Noul model dispune de o rata de improspatare de 165 Hz fata de 144 Hz cat avea predecesorul acestuia si va fi disponibil la un pret accesibil.

Gamerii nu vor mai trebui sa aleaga intre un display cu timp de raspuns bun sau un panou cu o calitate a imaginii exceptionale pentru ca panoul MVA al monitorului vine cu un timp de raspuns de 1 ms MPRT, o ratie de contrast de 3000:1 si unghiuri largi de vizualizare de 178°/178°.Design-ul atragator cu luminile RGB personalizabile de pe spate  fac ca monitorul sa ocupe foarte putin spatiu pe birou, cu un picior ergonomic cu reglare de inaltime, si o rama foarte subtire pentru setup-uri cu mai multe monitoare. Tehnologia AMD FreeSync elimina screen tearing-ul, oferind o experienta de gaming cat mai  fluenta, crescand sentimentul de imersare creata de panoul rapid al monitorului  si de curbura de 1800R.

Pregatit pentru viteza 

Noul monitor AOC prezinta o noua experienta de gaming la un nivel ridicat mai ales pentru fanii MMORPG-urilor, ai jocurilor de actiune, de curse si a multor altora. Panoul MVA de 27 de inci este construit cu o curbura subtila de 1800R, aducand jucatorii mai aprope de scena de gaming.Panoul dispune si de o rata de improspatare de 165 Hz iar atunci cand monitorul este folosit cu AMD FreeSync, acesta isi ajusteaza rata de improspatare sa se potriveasca fps-urilor fluctuante ale placii video si elimina screen tearing-ul. Cu un input lag foarte scazut, jucatorii vor primi un feedback vizual foarte bun fara vreo latenta simtita.Cu o rezolutie nativa Full HD, gamerii pot obtine cele mai bune rezultate la cea mai mare rata de improspatare. La 165 Hz si 1 ms timp de raspuns, efectul de motion blur este redus, miscarea se simte natural, marginile sunt mai naturale iar jocul este cu siguranta mai placut. Totodata, contrastul de 3000:1 al panoului MVA cucereste cu un negru adanc, culori vii si o gama de culori sRGB cu 100% acoperire.

Personalizare in functie de preferinte 

Deoarece este destinat gamerilor care isi personalizeaza statiile de lupta cu carcase de diferite marimi si forme, periferice colorizate cu RGB, monitorul are dispuse pe spate LED-uri rosii, verzi si albastre in forma de aripi si trei nivele de intensitate. Personalizarea continua cu standul total ergonomic ce ofera inaltarea de 110 mm pe langa reglarea de inclinare si pivotare.

Controller-ul QuickSwitch inclus in cutie ofera acces rapid la modurile AOC de joc (pentru shootere – FPS – jocuri de Racing ori RTS dar si trei personalizari presetate) fara a tine cont de OSD, folosing joystick-ul cu 5 butoane de sub ecran. Manerul si managementul de cablu integrate in design-ul standului ofera o transportare usoara si ofera posibilitatea de a avea un birou cat mai curat.

Confort in timpului sesiunilor de gaming 

Folosind functia Shadow Control, gamerii pot accentua zonele mai intunecate pentru a vedea mai bine detaliile fara sa afecteze restul imaginii sau locurile intunecate dar mai luminoase (eu inteleg ca ar fi zone luminoase cu zone intunecate). Pentru a permite gamerilor sa se simta confortabil jucand un timp mai indelungat, tehnologia AOC Flicker-Free elimina tremurul iar modul Low Blue Light reduce lumina albastra, reducand oboseala si disconfortul provocat ochilor.

Monitorul AG272FCX6 dispune de 2 porturi HDMI, 1 DisplayPort, 1 port VGA si 2 USB 3.0 ceea ce permite conectarea mai multor tipuri de surse. Pe spatele monitorului se mai gaseste un port pentru casti dar dispune si de doua boxe de 3W.

AOC AGON AG272FCX6 va fi disponibil in luna aprilie 2019 la un pret estimativ de 1649 Lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.