Razer si Alliance, una dintre echipele cu cele mai bune performante in sporturile electronice, au anuntat un nou parteneriat strategic.  Intelegerea prevede colaborarea pe termen lung intre Team Razer si Alliance, si acopera activitatile competitionale ale echipei.

Alliance a fost infiintata in aprilie 2013 cu ajutorul Razer, cu scopul de a sustine si populariza sporturile electronice in Europa si in special in Scandinavia.  Echipa le oferea jucatorilor din regiune o sansa reala de a se face remarcati pe scena internationala de sporturi electronice.

De la fondarea sa, echipa Alliance s-a extins si a reusit sa-si construiasca o baza de fani in intreaga lume, din componenta sa facand parte de-a lungul timpului mai multi jucatori deosebit de talentati. Printre acestia se numara si AdmiralBulldog, cel mai mare streamer de  Dota 2 de pe Twitch, respectiv Armada, considerat unul dintre cei mai priceputi jucatori de Super Smash Bros’ din toate timpurile.

Ca parte a noului parteneriat incheiat pe doi ani, jucatorii Alliance vor folosi cele mai noi periferice de gaming de la Razer, inclusiv gama de tastaturi BlackWidow, mouse-urile DeathAdder Elite si Naga Trinity, respectiv castile Kraken Tournament Edition. Alliance a devenit cunoscuta in 2013, cand echipa sa de Dota 2, condusa de Jonathan “Loda” Berg, a castigat prima editie a competitiei The International. De atunci, organizatia a ajuns sa fie detinuta in intregime de jucatori si continua sa dezvolte mostenirea lor bazata pe performantele obtinute in Dota 2.

“Razer a ajutat la infiintarea Alliance in 2013, deoarece am vazut in ei o echipa de sporturi electronice care credea in aceleasi valori ca noi,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “De atunci, Alliance a continuat sa-si extinda organizatia si comunitatea, bazandu-se pe spiritul de echipa, dar si pe dedicare si fair play, astfel atingand un succes rasunator. Sunt mandru ca suntem din nou partenerii strategici ai Alliance, care, cu sustinerea completa a Team Razer, va avea o componenta formidabila in acest an si va avea un impact imens asupra scenei de sporturi electronice.”

Prin colaborarea cu Team Razer, echipa Alliance va juca un rol important in dezvoltarea si testarea noilor produse Razer. Procesul extensiv de cercetare si dezvoltare al Razer bazat pe feedback-ul primit de la jucatori, le ofera membrilor Team Razer acces la produse aflate in primele stadii ale dezvoltarii, parerea lor modeland produsul final care ajunge la utilizatori.

„Sunt absolut incantat sa le urez din nou bun venit celor de la Razer, ei devenind unul dintre partenerii nostri principali pentru urmatorii doi ani,” a declarat Jonathan „Loda” Berg, CEO al Alliance. „Cand mi-am inceput cariera competitionala in cadrul echipei Alliance, Razer a fost printre primii parteneri care ne-au sustinut. In 2013 cand am castigat Aegis in cadrul competitiei The Internationals, a fost cu ajutorul Razer. Echipati cu perifericele deosebit de performante ale Razer, jucatorii nostri vor fi pregatiti pentru orice competitie. Razer este un adevarat pionier al sporturilor electronice , creat de jucatori, pentru jucatori, un crez pe care il intelegem perfect din postura de echipa detinuta in totalitate de jucatori. Suntem nerabdatori sa crestem impreuna urmatorul val de vedete ale sporturilor electronice.”

Parteneriatul dintre Team Razer si Alliance se va baza pe valorile deja existente ale organizatiei, precum dedicarea si munca in echipa, punand un accent important si pe comunitate pentru a ajuta jucatorii profesionisti sa evolueze si sa inregistreze noi succese. Prima tinta declarata este recucerirea titlului de campion in urmatoarea editie a turneului The International.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.