Compania AOC isi largeste gama de periferice cu doua modele de casti audio over-ear: GH200 si GH300.

La ce se gandeste toata lumea cand aude AOC? Bineinteles, monitoare. Chiar daca au mai lansat si cateva periferice, nu putem spune ca au rupt gura targului. Am vazut pana acum cateva tastaturi mecanice, chiar si mouse-uri, dar nimic de impact.
Acum, GH200 si GH300 se vor alatura portofoliului de periferice AOC.

Hear them before you see them - AOC Gaming headset GH300

Ambele modele sunt foarte similare. Diferenta majora dintre cele doua este modul de conectare. In timp ce GH200 are un conector clasic, pe jack de 3,5 mm si vin insotite in ambalaj de un splitter Y, GH300 vin cu un conector USB. Astfel, GH300 primeste virtual surround 7.1 (cu mentiunea ca este disponibil doar pe PC) si iluminare de tip RGB. Iluminarea permite setarea a 4 moduri predefinite: static, breathe si color cycle.

Asa cum spuneam mai sus, GH200 si GH300 sunt aproximativ identice. Ambele prezinta o constructie cu headband metalic, un cablu de 2 metri imbracat in material textil si o telecomanda care se afla pe cablul aferent.

Atunci cand vorbim despre partea audio, specificatiile sunt ca la gemeni. Difuzoarele au diametrul de 50 mm, un range al frecventelor de 20Hz – 20kHz si o independenta de 32 de ohmi.

Castile vin si cu microfoane detasabile. Acestea pot fi controlate din telecomanda prezenta pe fir, impreuna cu setarile pentru volum.

Noile GH200 si GH300 de la AOC vor fi disponibile incepand cu luna mai:

  • GH200 – 209 lei
  • GH300 – 269 lei

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.