4A Games si autorul oficial al Metro au anuntat o editie extrem de limitata a Metro Exodus Collectors Edition, intitulata „Artyom Custom Edition” si realizata doar in 10 exemplare.

Un videoclip a fost incarcat pe canalul de youtube al Metro Exodus in care autorul lui, Dmitry Glukovsky, despacheteaza o cutie plina cu obiecte in editii limitate pe care fanii norocosi le pot castiga.

Aceasta versiune „Artyom Custom Edition” nu va fi disponibila pentru cumparare, ci va fi achizitionata printr-un „numar de promotii planificate in urmatoarele saptamani”. Glukovsky ii sfatuieste pe fanii Metro Exodus sa fie cu ochii pe toate retelele de socializare ale jocului, de exemplu Facebook, site-ul Deep Silver, Twitter, etc.

Dezvoltatorii Metro Exodus au vorbit despre editia recent anuntata, iata ce au spus; „Suntem extrem de incantati sa dezvaluim Metro Exodus Artyom Edition, o editie incredibil de limitata ce contine lucruri nepretuite, creata de 4A Games si autorul Dmitry Glukovsky”.

In misteriosul pachet avem:

  • Un ceas de mana (Nixie Watch) care are un design interesant
  • O masca de gaze si un filtru
  • Un lant din otel care va fi gravat cu numele proprietarului
  • O husa din piele cu o harta a calatoriei lui Aurora
  • O bricheta sub forma de glont
  • Un certificat semnat de Dmitry Glukhovsky si Andrew ‘Prof’ Prokhorov

Metro Exodus va fi lansat oficial pe 15 februarie 2018 si va fi disponibil pe PC, Xbox One si PS4.

Similar Articles

One thought on “Asa arata Metro Exodus Artyom Edition

  1. Acu cateva zile am intrat pe site de curiozitate, voiam sa vad cum e cu pre-orderul , ce sa vezi.. stoc epuizat, abia astept sa vad si sa joc acest joc, dark ones rise again!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.