4A Games lanseaza primul update pentru Metro Exodus. Acest patch aduce corectii generale de stabilitate, precum si remedierile DLSS si imbunatatiri ale claritatii, corectii RTX si optimizari.

Aceast update este disponibil atat pe Steam (pentru cei care au pre-comandat jocul si il pot juca) si pe Epic Digital Store (va fi descarcat automat la urmatoarea pornire a clientilor).

Ce va aduce acest update:

  • General Stability fixes
  • Optimizare pentru PC-urile mai slabe
  • DLSS fixes and improvements to sharpness
  • Fixed wallmark vfx for DX11
  • RTX fixes and optimization
  • Added bugtrap support for reporting crashes to 4A Games
  • Benchmark tool fixes

Noul bugtrap tool va detecta crash-urile sau o alta eroare neplacuta care ar putea aparea in versiunea de PC. Acesta va strange cateva date limitate de la sistemul dvs. si va pregati un raport pe care il puteti trimite la 4A Games prin intermediul site-ului Metro Support. Nu sunt colectate informatii identificabile de la utilizatori, dar raportul poate fi revizuit integral inainte de trimitere.

Dupa ce bombele au disparut si au transformat lumea intr-un holocaust nuclear, omul a fost fortat sa se adanceasca in subteran pentru a continua sa traiasca. Dar au existat intotdeauna povesti despre un loc dincolo de metrou care nu a fost distrus, un loc cu lumina solara, caldura si briza aerului. Aici incepe povestea lui Metro Exodus – ca un exod format din intuneric si in lumina.

Metro Exodus este un shooter epic, bazat pe poveste, de la 4A Games, care combina lupta si stealth-ul cu explorarea si supravietuirea oroarei intr-una dintre cele mai imersive lumi de joc create vreodata.

O data cu acest update performanta in joc va creste simtitor, putand fi jucat si de utilizatorii cu specificatii mai modeste.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.