Asus a anuntat la finele anului trecut un parteneriat strategic cu Quantumcloud, un start-up cu o solutie software ce le permite jucatorilor sa utilizeze placa video aflata in regim de asteptare pentru minarea de criptomonede si efectueaza platile digitale prin intermediul PayPal sau WeChat.

Fiind lider la nivel mondial pe piata placilor video, Asus este un partener de distributie ideal pentru aplicatia Quantumcloud, ce ofera sume cash clientilor in functie de cat de eficient este sistemul lor pentru minarea de criptomonede.

Asus, care a lansat pe piata numeroase placi grafice high-end, are o baza mare de utilizatori care pot castiga un venit pasiv1 prin instalarea software-ului. Quantumcloud se diferentiaza de alte aplicatii de minare prin usurinta in utilizare si securizarea datelor clientului.Ca parte a angajamentului sau de a proteja datele utilizatorilor, Quantumcloud a fost lansat in conformitate cu GDPR si nu le impune clientilor sa creeze o autentificare unica. In schimb, clientii utilizeaza contul existent PayPal sau WeChat pentru a se conecta si a colecta castigurile obtinute. Pentru a simplifica experienta utilizatorului, managementul portofelului digital, minarea criptomonedei, conversia monedei si transferul fondurilor sunt integrate in software-ul Quantumcloud.

Nota! Quantum Cloud International Pte. Ltd. (Quantumcloud) nu garanteaza ca utilizatorii acestui software vor genera venituri sau profit si nici nu garanteaza un rezultat financiar pentru utilizatori. Utilizatorii trebuie sa ia in consideratie propriul cost de utilizare, cum ar fi costul electricitatii si sa-si faca propriile calcule despre modul de utilizare a software-ului Quantumcloud.

Ratele de castig se pot schimba in functie de performantele pietei de criptomonede si nu pot fi garantate sau influentate in niciun fel de Quantumcloud. Quantumcloud, compania mama, investitorii, angajatii si partenerii afiliati nu au nicio responsabilitate pentru profitul sau pierderile utilizatorilor. Drepturile si responsabilitatile utilizatorilor cu privire la utilizarea Quantumcloud sunt supuse Termenilor si Conditiilor, care vor fi convenite inainte de utilizarea cloudului Quantum.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.