Asus anunta primul sau smartphone dedicat gamerilor, sub brandul Republic of Gamers. Noul telefon dispune de specificatii impresionante, cum ar fi un display AMOLED de 90Hz, cu timp de raspuns de 1ms, un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu o viteza de 2.96. De asemenea, compania a dezvaluit scorul in AnTuTu al smatphone-ului Asus ROG Phone care este de 304.183, depasind cu brio Xiaomi BlackShark, Samsung Galaxy S9 +, Apple iPhone X si Razer Phone.

Don McGuire, vicepresedinte, Product Marketing Qualcomm, a evidentiat parteneriatul companiei cu ROG. El a spus: „Platforma noastra mobila Snapdragon 845, complet reinfiintata, cu GPU-ul Adreno 630 optimizat pentru gaming, este proiectat pentru viteza, minimizand reducerea termica si maximizand eficienta bateriei, astfel incat utilizatorii sa se poata juca mai mult. Snapdragon 845 este conceput pentru a oferi o experienta de gaming fara egal; oferind performante exceptionale, grafica rapida si viteze Gigabit pe LTE sau 802.11ad Wi-Fi.’’ De asemenea, compania Asus ROG a colaborat cu dezvoltatorul de jocuri Garena pentru realizarea acestui smartphone.

Asus ROG a anuntat, de asemenea, un nou set de casti ROG Delta ce poate fi conectat la telefonul ROG si alte smartphone-uri prin portul USB de tip C. Delta ROG dispune de un sistem quad-DAC ESS si de drivere cu tehnologie de deviere a semnalului audio.

Asus ROG Phone

Asus ROG Phone ofera un display AMOLED de 6 inch Full HD+ (1080×2160 pixeli) cu o rata de reimprospatare de 90 Hz si un timp de raspuns de 1 ms. Compania se mandreste, de asemenea, cu o gama de culori 108,6% DCI-P3 si un raport de contrast de 10000: 1. Asa cum am mentionat, acesta ofera procesorul Qualcomm Snapdragon 845, cu Adreno 630 GPU optimizat pentru gaming si 8 GB de memorie RAM.

Asus ROG Phone are o camera dubla pe spate cu senzori de 12 megapixeli (f/1.8, 1.4um) si 8 megapixeli (f/2.0, 1.12um) , iar pe partea din fata are o camera foto de 8 megapixeli (f/2.0, 1.12um). Ca sistem de operare acesta ruleaza Android 8.1 Oreo cu interfata ROG Gaming UI.

Asus ROG Phone

Spatiul de stocare nu este generos, ci foarte generos avand 512 GB memorie interna. Optiunile de conectare includ Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ad, Bluetooth 5.0, GPS, AGPS, Glonass, port USB de tip C, NFC si jack de 3.5 mm. Acesta ofera de asemenea, un senzor de acceleratie, senzor de lumina ambientala, busola, senzor de proximitate si senzori AirTrigger cu ultrasunete.

Acesta este alimentat de o baterie de 4000 mAh, care promite 7 ore de gameplay pe Wi-Fi. Compania sustine ca bateria este capabila sa ajunga la 60% in 33 de minute. In ceea ce priveste dimensiunile, telefonul masoara 158,8×76,2×8,6mm si cantareste 200 de grame.

asus rog phone

Asus ROG Phone foloseste sistemul de racire GameCool cu vapour-chamber ori cu un sistem de racire detasabil AeroActive pentru racire suplimentara.

Acesta include ca accesorii dock-ul TwinView pentru modul dual-screen, dock-ul Mobile Desktop pentru jocuri de tip desktop si un controler GameVision cu WiGig Dock care utilizeaza Wi-Fi de 60GHz pentru jocurile pe ecran mare. Alte caracteristici ale telefonului ROG includ iluminarea Asus Aura RGB, suportul Aura Sync si tehnologia ASUS HyperCharge cu direct-charge.

Pret si disponibilitate

Deocamdata, Asus nu a oferit detalii despre pretul sau disponibilitatea smartphone-ului ROG. Speram sa ajunga cat mai curand in Romania.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.