Nu ne surprinde faptul ca pe zi ce trece, apar din ce in ce mai multe zvonuri si detalii despre mult asteptatul joc al celor de la Rockstar Games si anume Red Dead Redemption 2. De aceasta data, a aparut pe internet o imagine cu detaliile de pre-comanda ale jocului. Dar, inainte de a va arata aceste detalii, haideti sa facem o scurta recapitulare in ceea ce priveste povestea jocului.

Intamplarea se petrece in America in anii 1899, unde era vestului salbatic a inceput, iar oamenii legii incep sa cada unul cate unul, ramanand in picioare doar gang-urile de cowboy. Un jaf in orasul Blackwater a mers prost, iar banda lui Arthur Morgan si a lui Van der Linde este obilgata sa fuga.

Pe capul acestora este pusa o recompensa, iar ca sa traiasca, acestia sunt nevoiti sa fure si sa se lupte. De asemenea, Arthur este nevoit sa faca o alegere. Mai exact, intr-e ideile lui si loialitatea fata de gang.

Nu va mai tinem in suspans si va prezentam detaliile pre-comenzii jocului:

  • Calul de Lupta
  • Kit de supravietuire impotriva legii
  • Bani in plus pentru Modul Poveste a Red Dead Redemption 2
  • 500.000 de mii de dolari GTA pentru GTA Online. Ca sa beneficiati de acesti bani, va trebui sa cautati in joc „$500.000 for Grand Theft Auto Online”

Ultimul lucru de care ar trebui sa stiti, este acela ca pre-comenzile incep pe data de 31 Iulie 2018 si in plus beneficiati si de o Harta de Comori in Red Dead Redemption.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.