Asus lanseaza Strix Arion, ce este o carcasa externa pentru SSD-uri ce permite montarea unitatii de stocare fara a fi necesara o surubelnita.

Aceasta asigura si transferuri de date foarte rapide datorita suportului pentru SSD-uri M.2 NMVe cu formate 2230, 2242, 2260 sau 2280 si a conectivitatii prin USB-C 3.2 Gen 2.

Pentru a asigura o performanta constanta, fara a fluctua viteza de transfer ce poate ajunge pana la 10 Gbps, carcasa este construita dintr-un aliaj de aluminiu si este echipata cu paduri termice pentru o dispare eficianta a caldurii.

ROG Strix Arion vine cu un design inovator special gandit pentru a instala cat mai rapid si cat mai usor SSD-ul fara a utiliza o surubelnita. Acesta are un aspect futurist, ce vine impreuna cu efectele de iluminare Asus Aura Sync, astfel produsul se potriveste perfect cu orice sistem de gaming.

Asus ROG Strix Arion

Acesta vine si cu o husa de protectie care are un carlig detasabil cu care poate fi agatat. Cablurile USB-C si USB-C la USB asigura o conectivitate buna pentru o gama larga de device-uri la care se poate conecta produsul.

ROG Strix Arion dispune de conectivitate USB-C 3.2 Gen 2 pentru performante ridicate, lucru permite transferul fisierelor video 4k mari a fisierelor din jocuri sa fie facut intr-un interval foarte mic.

Carcasa are un design inedit, lucru ce permite instalarea rapida a SSD-urilor. Capacul de sus al acesteia se deschide cu ajutorul instrumentului pin inclus, iar SSD-urile sunt fixate cu suruburi ce la randul lor sunt insurubate manual.

Asus ROG Strix Arion

Carcasa Asus ROG Strix Arion va fi disponibila pe piata romaneasca in luna decembrie si va costa in jurul a 300 lei cu TVA inclus.

Similar Articles

One thought on “Asus lanseaza ROG Strix Arion

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.