Laptop-urile de gaming cu ecrane de 120Hz+ sunt de apreciat, dar totusi, ce placa video poate avea ca sa ii ofere cel putin 120 de FPS in noile jocuri?

 

Da, un GTX 1080, fraged, cu 8GB VRAM GDDR5X, facand astfel laptop-ul VR Ready. Ecranul e special datorita refresh rate-ului de 120Hz, dar si datorita tehnologiei G-Sync, care reduce latentele si adapteaza refresh rate-ul la numarul de FPS-uri pe care il produce laptop-ul intr-un joc. Mai avem la pachet un i7 6820HK, care ajunge in turbo speed la 3,6 GHz, 32 de GB RAM si un SSD de 512GB.

RoG G701VI are un profil subtire de 32,5mm, fiind cu o treime mai subtire decat predecesorul sau, G752, si cu un design nou care reda in frumusetea lor culorile RoG Armor Titanium si Plasma Copper.

2

Toata frumusetea asta suna excelent pana ne lovim de pretul de 3000 de dolari. Va lasam pe voi sa comentati pretul, dar sa nu uitam pentru o secunda ce PC setup se poate face cu acesti bani. Da, am zis setup, adica cu tot cu periferice de top, un birou si un scaun fancy de gaming si alte briz-briz-uri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.