ASUS Republic of Gamers anunta parteneriatul cu Activision pentru anticipata lansare a jocului Call of Duty: Black Ops 4 pentru PC. Incepand din 10 septembrie 2018 si pana pe 12 octombrie 2018, ROG va fi primul furnizor digital al licentelor bundle pentru jocul Call of Duty: Back Ops 4.

Consumatorii pot avea acces la joc, pe parcursul promotiei, prin achizitionarea unui produs ROG eligibil. Dedicandu-se pasionatilor de jocuri pe PC, echipele Call of Duty si ROG au lucrat indeaproape, intr-o colaborare unica, valorificand tehnologia AURA Sync pe mai multe linii de produse.

“Suntem mai mult decat incantati sa colaboram cu ASUS Republic of Gamers intr-un mod fara precedent pentru Black Ops 4”, spune Ander Nickell, directorul pentru parteneriate din cadrul Activision.

“Echipele noastre de dezvoltare au lucrat din greu, realizand cel mai bun joc Call of Duty pentru PC. ASUS ROG impartaseste acest angajament fata de comunitate, astfel ca a fost ceva natural sa aducem impreuna marcile noastre pentru a le oferi fanilor ceva cu adevarat special.”

“ASUS Republic of Gamers si Activision s-au bucurat de mari succese de-a lungul mai multor ani, pe segmentele lor de piata, si suntem incantati sa lucram impreuna,” a spus Vivian Lien, Head of Global Marketing for Gaming in cadrul Republic of Gamers si Chief Marketing Officer la ASUS North America.

ASUS ROG parteneriat cu Call of Duty Black Ops 4

“ROG ofera in mod constant o experienta excelenta in domeniul jocurilor prin colaborarea stransa cu partenerii si editorii, atat in ceea ce priveste tehnologia, cat si pe partea de afaceri. Am colaborat cu echipele eSports pe care le sponsorizam, obtinand o perspectiva unica pentru a oferi performante de varf si inovatii in domeniul jocurilor. Si, in mod similar, am colaborat indeaproape cu Activision pentru a integra tehnologia noastra de iluminare RGB, AURA Sync, in cea mai recenta versiune a Call of Duty, pentru a imbunatati in continuare desfasurarea jocului. Acum suntem incantati sa livram produsele eligibile ROG impreuna cu unul dintre cele mai anticipate titluri ale anului, Call of Duty: Black Ops 4 pentru PC”.

Dominati batalia cu integrarea AURA Sync in Call of Duty: Black Ops 4 pentru o experienta imbunatatita

ROG a lucrat cu Activision pentru a integra capacitatile de personalizare si efectele AURA Sync in Call of Duty: Black Ops 4 pentru PC acolo unde exista dispozitive compatibile.

AURA Sync coordoneaza culorile si efectele cu produsele compatibile iluminate RGB, cum ar fi desktopuri, casti, tastaturi, placi de baza, notebook-uri si mousi, alaturi de altele, facilitand personalizarea si setarea jocului pentru un aspect consistent si o senzatie care reflecta personalitatea jucatorului sau senzatia din joc.

Odata cu integrarea AURA Sync in Call of Duty: Black Ops 4, actiunea din joc declanseaza efectele luminoase RGB pentru a imbunatati gameplay-ul, reflectand intensitatea jocului prin calculatorul si perifericele utilizatorului, creand o experienta mai captivanta.

ROG si Call of Duty: Black Ops 4 Bundle

Clientii care cumpara un produs eligibil in perioada promotiei, incepand cu 10 septembrie, vor primi acces la versiunea Digital Standard Edition a jocului. Pentru informatii actualizate, incluzand lista de produse eligibile pentru pachetul Call of Duty: Black Ops 4, linkurile magazinelor si informatiile de compensare, accesati acest link.  http:/www.ROGxBO4.com.

In privinta sistemelor ASUS ROG eligibile, acestea reunesc laptop-urile echipate cu sistem de operare Windows si placa video incepand de la Nvidia GeForce GTX1060: ROG ZEPHYRUS (Seria GX), ROG ZEPHYRUS (Seria GM), ROG G703, ROG STRIX GL703, ROG STRIX GL704, ROG STRIX GL504 si desktop PC-urile: ROG STRIX GL 12, ROG G21.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.