Asus ROG lanseaza placa video ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Call of Duty: Black Ops 4 Edition. Aceasta editie va fi disponibila in cantitati limitate, fiind restrictionata la doar 500 de unitati disponibile numai in anumite zone geografice (inclusiv in Romania).

Decorate cu insigna Call of Duty: Black Ops 4 Edition, placile imperecheaza nuclee NVIDIA din lista A cu performante de varf si o racire extrema. Acestea au frecvente de pana la 1665MHz, performantele ramanand constante in timpul actiunilor intensive.

Racire cu noile ventilatoare Axial-tech

ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Call of Duty: Black Ops 4 Edition mentine rece GPU-ul Turing prin adoptarea unui design extins pe 2,7 sloturi. Cea mai mare parte a spatiului disponibil ii este dedicat unui radiator mare, ce are o suprafata cu 20% mai mare comparativ cu generatia anterioara de placi video.Ansamblul masiv de lamele fine permite operarea in modul pasiv in timpul jocurilor simple, iar atunci cand este necesara racirea activa, aceasta e furnizata prin trei ventilatoare axiale, certificate IP5X, dezvoltate special in acest scop.

Avand un butuc mai mic si lamele mai lungi, inconjurate de cate un inel exterior pentru a creste integritatea structurala si presiunea statica, noile ventilatoare genereaza un flux de aer superior cu un zgomot diminuat.

VRM cu 16 faze

Din moment ce frecventa de ceas a placii este suficienta pentru a genera rate de cadre ridicate la rezolutii extreme, jucatorii vor dori sa stoarca pana si ultima picatura de performanta de la arhitectura Turing. Armata cu bobine Super Alloy, condensatori din polimeri solizi si cu o matrice cu 16 etaje de alimentare, ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Call of Duty: Black Ops 4 Edition a fost conceputa sa impinga la limite nucleul grafic.

Tehnologia Auto-Extreme

Toate placile grafice ROG Strix sunt produse prin utilizarea tehnologiei Auto-Extreme, un proces automat de fabricatie ce stabileste noi standarde in industrie prin executarea lipiturilor intr-un singur pas. Acesta reduce stresul termic asupra componentelor, reduce consumul de energie in procesul de fabricatie si imbunatateste fiabilitatea generala.

Integrare Aura Sync

ROG a colaborat cu Activision in cazul jocului Call of Duty: Black Ops 4 pentru ca efectele din joc sa fie exprimate prin sistemul de iluminat Aura.

Logoul din partea din spate a placii grafice pulseaza sincronizat cu cronometrarea rundelor si isi schimba culoarea atunci cand personajul este sub apa sau cand jocul trece in modul Blackout. Software-ul Aura Sync permite ca iluminarea sa fie coordonata cu alte elemente hardware inspirate de ROG Call of Duty: Black Ops 4 si accesorii compatibile Aura, astfel ca efectele de imersie pot fi transmise de sistem in tot desktopul.

Disponibilitate

Placa video ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Call of Duty: Black Ops 4 Edition va fi disponibila in Romania la finalul lunii decembrie 2018, prin intermediul magazinelor partenere.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.