A început numărătoarea inversă pentru competiţia online de overclocking ASUS, bazată pe platformele cu socket-ul Intel 1156. Concursul va dura opt săptămâni, având mai multe etape şi câștigători intermediari. Participanții vor acumula puncte în funcție de scorurile obținute săptămânal, iar la final, concurentul cu cel mai mare punctaj va fi încoronat drept Campionul ASUS 1156 la overclocking.

Orice pasionat de jocuri sau entuziast care deține o placă de bază ASUS poate participa și concura pentru titlul de Campion ASUS 1156. Cei mai buni în materie de overclocking pot câştiga de-a lungul celor opt etape săptămânale diverse echipamente ASUS (plăci de bază, notebook-uri, Eee PC-uri, EeeBox PC și o mulțime de alte produse). Chiar și cei care nu concurează se pot înscrie pentru a participa la tragerea la sorți.

Pentru calificarea în competiția ASUS 1156, concurenţii trebuie să utilizeze un PC dotat cu placă de bază ASUS. Pentru benchmark-urile bazate pe 3Dmark, sistemul trebuie să fie dotat cu o placă de bază ASUS și o placă grafică dedicată. Detaliile complete sunt disponibile pe pagina: http://www.asus1156.com.

 

Orice utilizator de PC cu placă de bază ASUS poate participa la tragerea la sorți pentru a câștiga premiile puse în joc. În acelaşi timp, cu ocazia fiecărei etape, vor fi premiaţi concurenții cu cel mai bun scor, cât și cei clasați pe locul secund (câte un premiu pentru fiecare concurent). Participantul care va totaliza cele mai multe puncte la sfârșitul celor opt săptămâni va fi desemnat Campionul ASUS 1156 la Overclocking.

Când veţi citi regulamentul şi veţi vedea partea cu ţările Turcia, Iran, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Africa de Sud și Australia să nu vă panicaţi sau să înţelegeţi greşit că doar cetăţenii acelor ţări pot participa la concurs. Din acele state pot participa la cupa naţiunilor, în rest competiţia ASUS fiind deschisă pentru oricine, inclusiv locuitorii României.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.