ASUS a prezentat Designo MS – cea mai nouă serie de monitoare LCD, care reuneşte cinci modele ultra-subţiri – MS246/ 236/ 227/ 226/ 202 – pregătite să încânte utilizatorii prin combinaţia desăvârşită de stil şi performanţe vizuale.

Designul urmează un concept binar, integrând o serie de elemente contrastante, precum numerele 1 şi 0, liniile drepte şi cercurile, negrul şi albul, într-un monitor ultra-subţire cu un profil de doar 16,5 mm. Suportul de susţinere este în formă de inel şi utilizează tehnologia Ergo-Fit, care permite utilizatorilor să încline ecranul într-un mod foarte simplu, doar cu ajutorul unui deget.

Aspectul ergonomic al seriei Designo MS plasează ecranul la nivelul privirii, pentru o operare confortabilă şi productivă în situaţia utilizării ca monitor secundar, alături de un notebook. Noile produse redau imagini clare la rezoluţie Full HD 1080p, cu o rată de contrast de 50000:1, având un timp de răspuns de 2ms. Monitoarele integrează tehnologia ASUS Splendid™ Video Intelligence şi optimizează consumul de energie cu 40%.

Designul geometric combină liniile drepte şi curbe cu un profil foarte subţire de numai 16,5mm, plasând monitorul cu eleganţă şi uşurinţă chiar şi în spaţiile restrânse.
Monitoarele LCD Designo MS vor deveni puncte de atracţie în orice mediu de lucru, graţie finisării deosebite, ce le conferă luciul unui pian negru.

Parametrii de afişare pot fi ajustaţi intuitiv prin atingerea uşoară a butoanelor senzitive cu LED.
Suportul de birou în formă de inel simplifică reglarea unghiului de vizualizare. Tehnologia exclusivistă ASUS Ergo-Fit permite înclinarea rapidă a monitorului folosindu-se doar un deget.

Seria Designo MS are specificaţii tehnice superioare, oferind rezoluţie Full HD 1080p, rată de contrast de 50000:1, timp de răspuns rapid de 2ms, tehnologia ASUS Splendid™ şi o interfaţă HDMI* pentru redarea divertismentului de calitate de pe mediile Blu-ray sau de pe consolele de jocuri.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.