A tot fost văzut pe la CeBit, CES şi alte târguri internaţionale unde se putea scălda în zeci de mii de bliţuri şi spre diferenţă de alte prototipuri văzute prin astfel de locaţii, ARES s-a decis să pună picioru în prag şi să iasă la lumina zilei. Da, el, zeul războiului s-a întruchipat într-o placă video şi a venit să biciuie plăcile video existente:D.

Dragii noştri gameri şi entuziaşti, săptămâna aceasta veţi fii martori la detronarea lui 5970 şi lucrul ăsta nu va fi făcut de către o placă video NVIDIA ci de către o combinaţie de două 5870 pe acelaşi PCB.

 

Detalii? Încă nu, suntem răi şi nu vrem să vă spunem nimic încă. Vă aşteptăm peste 3 zile să vă satisfaceţi curiozităţile citind despre una dintre cele mai atrăgătoare invenţii de la 7800GT dual încoace.

Înainte de a da scroll mai jos vă fac o ultimă recomandare, luaţi un şerveţel…să nu vă curgă balele pe birou, notebook sau netbook:).

Aşadar, be back pe data de 9. Până atunci vă las să găsiţi telefonul mobil din prima poză:). Nu am o plăcere deosebită în a poza ambalaje, dar mai rar vezi o placă video să vină într-o cutie de dimensiunea uneia de monitor.

 


 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.