Asus a lansat ieri cea mai nouă soluţie în materie de Home Theater, playerul multimedia O!Play. O!Play HDP-R1 , primul dispozitiv de redare de conţinut multimedia digital din seria O!Play, este ideal pentru redarea materialelor digitale 1080p Full HD.
În prezent, O!Play HDP-R1 este playerul HD care suportă cele mai multe formate de fişiere, printre care MPEG1/2/4, H.264, VC-1 şi RM/RMVB.

Specificaţiile player-ului:

Formate video suportate: MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB
Extensii de fisiere video suportate: .mp4, .mov, .xvid., .avi., .dvix., .asf, .wmv, .mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob
Formate audio suportate: MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF
Tipuri de imagini suportate: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Subtitrari suportate: SRT, SUB, SMI, SSA
Iesiri: HDMI, Composite Audio/Video, Optical Digital Audio
Intrari: USB2.0 *1, eSATA/USB2.0 combo *1, RJ-45 LAN *1, DC Power In
Dimensiuni: 181.0mm x 125.3mm x 47.7mm
Alimentare: 12VDC, 2A

După cum vedeţi în specificaţii, este prezentă şi o interfaţă de reţea. O!Player HDP-R1 le permite utilizatorilor să ruleze fişierele partajate pe computere. De asemenea, aceştia pot descărca şi păstra materialele multimedia pe notebook-uri şi pe PC-uri,
redându-le ulterior prin O!Player HDP-R1 în sufragerie sau în camera de studiu.
O!Play HDP-R1 este totodată primul media player HD care oferă funcţia music shuffle. Astfel, prin apăsarea unui singur buton de pe telecomandă, toate fişierele audio disponibile vor fi selectate pentru redarea în mod aleator, fără a mai fi nevoie de importarea lor manuală în O!Play HDP-R1.
Preţul lui O!Player HDP-R1 este de 440 RON, TVA inclus şi îl veţi putea achiziţiona în curând de la partenerii şi distribuitorii ASUS.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.