amd-radeon-logoDin când în când mai organizăm şi concursuri ceva mai interesante. Pentru că am observat că cel mai mult sunteţi interesaţi de plăci video, noi împreună cu AMD vă oferim o placă video cu GPU Radeon 6770 construită de către HIS.

Concursul nostru este foarte simplu, fiind de altfel un lucky draw, adică tombolă.

Data de începere a concursului este astăzi 6 octombrie 2011, iar data la care îl vom închide este 20 octombrie 2011.

Tot ce trebuie să faceţi este să ne lăsaţi un comentariu mai jos în care să ne spuneţi ce joc/jocuri v-aţi juca dacă aţi deţine o placă video cu GPU AMD Radeon 6770 şi la ce rezoluţie.

 

P1070112Având în vedere că există o infinitate de jocuri pe planeta asta avem pretenţia să nu existe copy paste de la alţi useri. Comentariile vor fi analizate, iar cele care sunt copiate de la alţi useri vor fi şterse fără vreo avertizare.

Nu este nevoie să staţi să le citiţi pe cele postate înaintea voastră ci doar să enumeraţi mai mult de un singur joc. Astfel vă asiguraţi că nu aveţi un comentariu identic cu al altui user.

 

 

Exemplu de comentariu valid:

Dacă aş avea Radeon-ul ăsta m-aş juca Battlefield 3, League of Legends şi StarCraft II la 1680*1050.

sau

Dacă aş avea 6770-ul ăsta m-aş juca Call Of Duty 2, Counter Strike: Source, Call of Juarez: The Cartel şi DiRT 3 la 1920*1080.

 

Tragerea la sorţi va avea loc pe 21 octombrie urmând ca în următoarea săptămână să fie postată filmarea şi anunţat câştigătorul.

 

P1070123

 

Câştigătorul îl aflaţi vizionând clipul de deasupra.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.