Gamescom 2013 începe astăzi, însă DICE ne povesteşte acum câte ceva despre schimbările esenţiale în sistemul de upgrades al noului shooter din seria Battlefield. TL;DR – Mobilitatea este cuvântul cheie!

Noul sistem de upgrades din Battlefield 4 va opera în următorul fel:

  • Cele patru clase ale jocului vor primi la un anumit punct în progresia jucătorului un set de specializări (cariere) pentru a oferi un rol mai important în joc. De exemplu, clasa Assault se poate specializa fie pe lucruri ofensive (sprint mai rapid, muniţie mai multă, inclusiv grenade şi daune mici de la căzături), fie pe lucruri defensive (armură mai bună, regenerare mai rapidă a vieţii etc.), fie în a îmbunătăţi efectele echipamentului medical şi nu în ultimul rând, eficienţa grenadelor, un obiect specific clasei de Assault. Celelalte clase la fel vor avea aceleaşi opţiuni de specializare cu efecte diferite pentru clasa respectivă.
  • Mai multă mişcare, mai puţin camping este ţinta celor de la DICE. Aşa că o serie de gadget-uri noi care îţi permit să le foloseşti în timp ce te mişti vor fi introduse.
  • Toate clasele au kit-urile schimbate şi îmbunătăţite pentru a oferi un rol bine definit. 

Pe lângă toate aceste schimbări, DICE ne-au promis că mecanica de suprimare (Suppresion) a fost schimbată şi că fiecare tip de armă va fi reprezentată cu o putere de suprimare. De exemplu, un pistol sau un SMG echipat cu un amortizor vor avea o putere mică de suprimare, pe când o mitralieră cu ţeava extinsă va oferi o putere mai mare de suprimare. Destul de logic nu?

Şi nu în ultimul rând, DICE ne îndeamnă să jucăm Battlefield 4 în echipe pentru că multe dintre specializările menţionate mai sus se pot debloca mai rapid şi vor avea un efect sporit dacă suntem prin preajma unui coechipier. Asta nu înseamnă că vânătorii singuratici sunt lăsaţi baltă, căci şi aceştia vor rămâne DOAR cu bonus-urile iniţiale de la fiecare specializare. Aceste specializări se pot schimba oricând şi nu vor restricţiona stilul de joc al fiecăruia.

Which is nice. 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.