De la falimentul THQ până acum au fost anunţate mai multe jocuri în universul Warhammer 40.000 decât în ultimii trei sau patru ani la un loc, iar Space Hulk a apărut deja. Iată că a venit momentul să fie anunţat un nou joc în acest univers, iar de data aceasta protagoniştii sunt Space Wolves, celebrul chapter de Space Marines.

Games Workshop au semnat un contract cu ruşii de la HeroCraft pentru realizarea jocului pentru platformele PC, iOS şi Android. În buna tradiţie a titlurilor absolut evidente, noul joc se va numi Warhammer 40.000: Space Wolf. Celebri pentru zelul cu care se avântă în lupta corp la corp şi personalitatea unui hering murat, Space Wolves au ca sursă de inspiraţie vikingii. Dacă v-aţi dorit dintotdeauna să controlaţi space marines decoraţi cu fel de fel de blănuri, rune, gheare şi oase de animale, care abia aşteaptă următoarea ocazie să sară la bătaie (că de îmbătat, nu au cum să se îmbete), Space Wolves sunt tot ce v-aţi dorit.

screenshot08

Jocul în sine va fi o combinaţie între jocuri cu cărţi (Magic: The Gathering) şi strategiile pe ture, o combinaţie cel puţin dubioasă. Va trebui să colecţionaţi cărţi de joc (producătorii au menţionat că vor fi sute) cu diferite bonusuri sau acţiuni, cu ajutorul cărora să vă configuraţi propriul pachet. Warhammer 40.000: Space Wolf va urma reţeta Free to Play şi va fi disponibil în 2014 conform producătorilor, deci cel mai probabil va trebui să daţi bani grei ca să aveţi acces la cele mai rare (şi utile) cărţi sau să le farmaţi pe parcursul a sute de ore de joc. Odată ce v-aţi ales pachetul şi aţi dat ordinele, acţiunea este redată în timp real. Nu, nu mă intrebaţi cum merge amalgamul ăsta cu cărţi de joc, strategie pe ture şi acţiune în timp real, pentru că nici eu nu inţeleg.

Facţiunile anunţate pentru joc, pe lângă celebrii Space Wolves, sunt Word Bearers (Chaos Space Marines) şi Necronii. Jucătorii vor putea să-şi îmbunătăţească menţionatele cărţi de joc folosind Iron Priest’s Forge şi să-şi aleagă clase de personaj dintre Grey Hunter (echivalentul Tactical Marines), Wolf Scout (veterani cu armură şi echipament de Scouts), Blood Claw (echivalentul Assault Marines) sau Wolf Guard (cei mai buni războinici din companie, veterani).

Grafica din cele două screenshot-uri publicate arată penibil, mai slabă decât grafica folosita de Relic pentru Dawn of War II. Fiind vorba de un joc Free to Play (şi probabil Pay to Win), şansele sunt infime să vedem îmbunătăţiri pe partea de grafică, din păcate. Ca să vă daţi seama cât de bine pot să arate Space Wolves în universul Warhammer 40.000, vă prezint imaginea de mai jos:

bjorn the fell handed-art

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.