In doar doua zile, jucatorii din intreaga lume vor putea incerca Battlefield V, gratie beta-ului deschis. Cei care au comandat jocul in avans pot sa se bucure de acest lucru incepand cu data de 4 Septembrie, in Early Access. Jucatorii care au acces la versiunea beta a Battlefield V au impartasit cu cateva ore in urma, cateva capturi de ecran noi care detaliaza setarile pentru grafica PC.

Versiunea PC beta permite jucatorilor sa ajusteze calitatea si filtrarea texturilor, efecte, postprocesare, iluminare, teren, ochiuri, subprodus si anti-aliasing. De asemenea, beta include optiuni pentru scalarea rezolutiei UI, FOV, blur de miscare, distorsiune a lentilei, vigneta si multe altele.

In urma cu doua zile, DICE a impartasit cateva detalii noi despre versiunea beta a Battlefield V, introducand modificari și asupra versiunii beta inchise. Battlefield V se va lansa pe 20 Noiembrie pe PC-uri si console, datorita unui delay de lansare de o luna.

In Battlefield V, vrem ca modelul de distrugere sa permita mai multa atentie focurilor, in comparatie cu Battlefield 1. De asemenea, am lucrat pentru a face reclama mai viabila prin eliminarea unor lucruri. Pentru a va oferi o comparatie reala, suntem un pic mai aproape de armele din Battlefield 3 – mai ales cu adaugarea de pusti de asalt care nu au fost disponibile în Battlefield 1. Oricum, noi nu vrem sa avem ca echivalent, arme din Battlefield 3 care in Cel de-al Doilea Razboi Mondial aveau o rata de tragere slaba.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.