Intalnirea anuala a Destiny 2 a fost cauza unei confuzii, deoarece a fost anunțată in Iunie. In timp ce jucatorii cunosc numele celor trei add-on-uri anuale (Black Armory, Joker’s Wild si Penumbra), continutul a ramas in mare parte un mister. Intr-un videoclip recent, Bungie a clarificat temele fiecarei expansiuni, a confirmat intoarcerea mitralierelor grele si a promis noi activitati pentru jucatorii care nu au permisul anual.

In timpul unui Q & A cu Destiny 2: Forsaken, regizorul de jocuri, Steve Cotton, si liderul de proiect, Scott Taylor, au fost intrebati daca ar exista noi locatii pentru Gardieni sa exploreze Black Armory, Joker’s Wild si Penumbra.

„Vom avea noi locuri pentru a verifica. Scuze, ar trebui sa fiu specific. Ceea ce numim „bule” sau spații noi, nu sunt planete.” a spus Taylor. De asemenea, Cotton a spus acelasi lucru si anume ca, nu vor fi planete noi anul viitor.

In videoclipul care arata unele dintre continuturile anuale, jucatorii sunt vizionati in mai multe locatii noi. Sectiunea Black Armory arata jucătorii in ceea ce pare a fi un fel de buncar subteran, unde secția Penumbra, sugereaza ca Gardienii vor putea sa patruleze pe nava Leviathan, care găzduia primul raid al Destiny 2.

„Nici o nouă planetă nu lasa loc pentru a reveni la locatiile din originalul Destiny. In special, filmul final din campania de baza a Destiny 2 – care a aratat cu acuratete zonele la care am pornit de la lansare – afiseaza Dreadnaught-ul lui Oryx si Saturn dupa Reef. E o intindere, dar am putut vedea o intoarcere la nava gigantică Hive.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.