Battlefiled Heroes este un third person shooter făcut de EA și distribuit gratis (incă mă mir) cu grafică de desene animate. Până acum, are 3 milioane de utilizatori înregistraţi, număr în continuă creştere cu ~50000 de utilizatori noi pe săptămână. Jocul dispune de un sistem eficient de match-making, care se asgiură că joci cu oameni de nivelul tău, şi nu vei fi pwned din primele 5 secunde :p.

Cu această ocazie, EA a lansat şi o hartă nouă, „Sunset Showdown”. Harta are un punct central pentru care se bat echipele în scopul controlării acestuia. Jucătorii se pot folosi de diversele vehicole (jeep-uri, tancuri) şi de toate clasele din joc pentru a-l cuceri. Pe o parte a hărţii este câmpie, iar partea cealaltă este împadurită, oferind o acoperire bună pentru infanterie.

„Până acum, în total, au fost jucaţi peste 1300 de ani, aproape 300 de milioane de kill-uri, în peste 150 de milioane de runde de 5 minute” spune Ben Cousins, General Manager Battlefield Heroes team.

Fiind vorba de EA, normal că trebuie să dai bani dacă vrei un upgrade la arme sau să îţi personalizezi caracterul. Găseşti tot ce vrei in magazinul EA. Se pot cumpăra prin Battlefunds (prin Pay-Pal sau alte metode) şi Valor Points (acumulate în joc).

Jocul poate fi descărcat de aici. Enjoy 🙂

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.