SteelSeries a considerat necesar să îşi mărească linia de periferice cu doi noi mouşi, anume XAI şi Kinzu.
XAI este contruit in jurul senzorului laser Avago ADNS-9500 la fel ca G9x al celor de la Logitech. Mouse-ul va avea un design ambidextru, un display LCD, opt butoane programabile, o memorie îndeajuns de mare să stocheze până la zece macro-uri iar senzorul este capabil de procesarea a 12.000 FPS la o viteză maximă de 150 IPS(Inch\s) şi un DPI customizabil între 100-5001.

XAI va beneficia de un suport software ce va implementa tehnologii proprietare SS ca : SteelSeries FreeMove, SteelSeries ExactSens, SteelSeries ExactAim, SteelSeries ExactRate şi lift distance calibration, o tehnologie asemănătoare cu cea TCU de la Roccat.
Kinzu pe de altă parte este un mouse optic, dar ce va avea acelaşi design ambidextru ca şi XAI. Nu se cunosc încă detalii despre senzor, însă e cert că va putea procesa până la 9375 FPS la o viteză maximă de 50 IPS şi 3200 DPI. Acceleraţia maximă va fi de 20G şi va putea fi dezactivată din soft.

Viteza şi mişcările cursive vor fi asigurate de skate-uri din polietilenă.
Concomitent cu lansarea celor două rozătoare, SS va lansa şi un nou pad, SteelSeries 9HD. 9HD este un pad din plastic dur, texturat şi a fost dezvoltat în paralel ca pad pentru XAI.
XAI, Kinzu şi 9HD vor fi disponibili în Europa(să sperăm că şi la noi) undeva la mijlocul lunii august. Preţurile sunt undeva la 80 Euro pentru XAI şi 35 Euro pentru Kinzu şi 9HD.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.