BenQ a anunțat lansarea modelelor EX3210U și EX2710U, versiuni de vârf ale noii sale serii de monitoare pentru gaming MOBIUZ.

Valorificând calitatea oferită prin rezoluţia 4K UHD, un sistem audio de tip 2.1 cu subwoofer, o telecomandă și un microfon AI cu anulare a zgomotului de fundal, MOBIUZ îmbogățește experiența jocului cu caracteristici superioare ale imaginii, sunetului și controlului, precum și cu tehnologia proprietară BenQ Eye-Care.

„MOBIUZ îți eliberează imaginația și te învăluie într-o experiență vibrantă a jocului pentru a te bucura pe deplin de cele mai recente jocuri AAA,” a declarat Conway Lee, președintele BenQ Corporation. „Tehnologiile inteligente exclusive BenQ se îmbină cu performanțe audiovizuale  uimitoare pentru a introduce jucătorii într-o nouă realitate a jocurilor captivante. Cu siguranță poți simți realități alternative fantastice pe monitoarele noastre MOBIUZ.”

Oferind o calitate impecabilă a imaginii la rezoluție 4K UHD și conectivitate HDMI2.1, EX3210U și EX2710U sunt perfect echipate pentru a prezenta cele mai bune jocuri, inclusiv de pe o consolă. Design-ul lor elegant se potrivește estetic atât cu consolele de jocuri cât și cu perifericele de PC, contribuind la crearea unei atmosfere de joc completă. În plus, sistemul de sunet 2.1 amplificat de subwoofer și noul microfon AI cu anulare a zgomotului de fundal le permit pasionaţilor de jocuri să se bucure de cele mai captivante titluri, din punct de vedere auditiv.

Pentru a produce imagini HDR cu detalii perfecte, tehnologia HDRi exclusivă BenQ utilizează senzori de lumină integrați în mod discret pentru a oferi o claritate fără precedent cu un contrast superb, dezvăluind nuanțe subtile în zonele întunecate ale ecranului, păstrând în același timp detaliile fine în zonele luminoase. Generând intensitate, echilibru și saturație pentru culori uimitoare, seria BenQ MOBIUZ captivează jucătorii și îi introduce în universul jocurilor, fără a face compromisuri la nivel vizual.

Îmbunătățirile proprietare ale monitoarelor, inclusiv cele 20 de setări de culoare ale modului Light Tuner pentru diferite genuri de jocuri și Black eQualizer pentru iluminarea colțurilor întunecate și a umbrelor, ajută jucătorii să identifice cu ușurință obiectele din joc și inamicii ascunși.

Și pe lângă răspunsul extrem de rapid oferit de FreeSync Premium Pro, MOBIUZ oferă tehnologia Variable Refresh Rate (VRR) pentru a elimina mișcarea și efectul de stuttering. Pentru o experiență de joc ireproșabilă, funcția intuitivă Scenario Mapping selectează automat setările dvs. preferate atunci când sursa de intrare este comutată. Presetările rapide OSD și joystick-ul 5-Way Navigator permit acces ușor la aceste setări. Adăugând și tehnologia proprietară BenQ Eye-Care, noile monitoare de gaming BenQ MOBIUZ EX3210U și EX2710U combină toate aceste  tehnologii pentru a invita jucătorii să intre într-o nouă realitate.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele BenQ, vă rugăm să vizitați BenQ.com.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.