BenQ, unul din producatorii de renume cand vine vorba de monitoare, a lansat monitorul profesional pentru designeri DesignVue PD3420Q.

Chiar daca acesta nu este un monitor de gaming, este un produs ce se adreseaza mediului profesionist, ce vine cu display de 34″ ultrawide 21:9, suportand rezolutia WQHD 3440×1440.

Echipat cu tehnologia exclusiva BenQ AQCOLOR, PD3420Q asigura functionalitate Display P3 completa si acuratete perfecta a culorilor inca de la livrare, alaturi de un design atractiv ce a obtinut mai multe premii, ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac.

BenQ PD3420Q

Folosind un panou panoramic de 34” cu rama deosebit de subtire, PD3420Q ofera rezolutie WQHD 3440×1440 cu suport VESA DisplayHDR 40 in format 21:9.

Asigurand in acest fel cu 33% mai mult spatiu pe orizontala pentru panourile cu instrumente si casutele de dialog, alaturi de o densitate a pixelilor mai mare decat in cazul ecranelor QHD in format 16:9.

Formatul ultrawide este potrivit atat pentru multitasking, cat si pentru redarea a doua imagini alaturate, dar fara dezavantajele pe care le implica intreruperile cauzate de rame si fara a ocupa la fel de mult spatiu pe birou precum o configuratie cu dual-monitor.

Imaginile excelent redate de PD3420Q sunt colorate perfect, multumita tehnologiei AQCOLOR, ce produce 1.07 miliarde culori pe 10bit.

Astfel se acopera in proportie de 100% spectrul sRGB si respectiv 98% spectrul DCI-P3, cu o valoare medie Delta E ≤ 3.

BenQ PD3420Q

Fiecare unitate PD3420Q este calibrata individual din fabrica, dispune de certificari Pantone si CalMAN, suporta ICCSync pentru profile ICC, precum si HDR10 / SMPTE ST 2084.

Activitatea de design pe acest monitor este acompaniata de functii inteligente profesionale, specializate inclusiv pentru CAD/CAM, animatii, Darkroom, DualView si M-Book.

Alaturi de acestea regasim si o multitudine de optiuni precum, rotita de control Hotkey Puck Gen 2, capabilitate încorporata de switch KVM, moduri PIP/PBP si conexiuni DisplayPort, HDMI si USB-C multiple.

Asa cum este normal pentru un monitor profesional de top, BenQ PD3420Q este prevazut cu solutii complete de protejare a ochilor, ce includ filtru de lumina albastra, tehnologie Flicker-free si o suprafata mata. Toate acestea contribuie la prevenirea oboselii pe parcursul sesiunilor prelungite de editare si creatie.

One thought on “BenQ anunta monitorul DesignVue PD3420Q

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.