Corsair, unul dintre producatorii de top cand este vorba de componente de cooling, dar si periferice de gaming, vine cu vesti bune pentru cei ce-s pasionati sa-si faca PC-ul la propriu, dupa bunul plac.

Mai exact, acestia au lansat diverse componente de cooling in varianta alba. Astfel, Corsair satisface cererea publicului, ce era din ce in ce mai mare.

Printre componentele ce acum sunt disponibile si in varianta alba, se afla ventiloatoarele Corsair din seria iCUE QL RGB, dar si componente din custom loop-ul Corsair Hydro X:

  • block-ul de CPU XC7 RGB
  • Pompa/rezervor XD5 RGB
  • Pompa/rezervor XD3 RGB, ce este un produs si se adreseaza celor ce au carcase de dimensiuni mai mici

Ventilatoarele Corsair iCUE QL RGB pot fi achizitionate atat in single pack, dar si in multi pack, avand dimensiuni fie de 120 mm sau de 140 mm.

Pack-uri cu mai multe ventilatoare vin cu bundle-ul complet, anume controller-ul Corsair iCUE Lighting Node Core RGB. Acesta permite customizarea si sincronizarea ventilatoarelor dupa placul fiecarui individ, utilizand software-ul Corsair iCUE.

Corsair QL120 White

Inca de la lansarea sa din anul 2019, gama de produse Corsair Hydro X a ajuns sa ofere ce este necesar pentru a construi un sistem de racirecustom loop performant si ce arata superb.

Acum fiind disponibil intr-un alb mat titanium, block-ul de procesor Corsair Hydro X XC7 RGB, dar si pompa/rezervorul Corsair XD5 RGB ofera un design atractiv PC-ului in care acestea sunt utilizate. Block-ul este compatibil cu procesoare pe socket LGA 115X, dar si AMD AM4.

Corsair XD3

Ultima dar nu cea din urma, Corsair a adaugat un membru in familia Hydro X: pompa/rezervor Corsair XD3 RGB. Acesta asigura performanta inalta, chiar daca a fost conceput sa fie micut cat sa incapa in carcase compacte precum Corsair 280X.

Asemenea modelului XD5 RGB, XD3 RGB include un senzor de temperatura integrat ce ofera in timp real temperaturi si asigura controlul racirii cand este utilizat impreuna cu Icue COmmander Pro (ce este vandut separat), dar si software-ul Corsair iCUE.

Insa Corsair nu se opresc cu vestile aici pentru utilizatorii de PC gaming. Tot in ziua in care au fost anuntate componentele enumerate mai sus, cei de la Corsair au anuntat si suportul pentru Asus Aura Sync RGB in software-ul Corsair iCUE.

Mai exact, utilizatorii ce detin placi de baza Asus ce-s compatibile Aura Sync, pot fi customizate utilizand software-ul celor de la Corsair. Acestia pot sincroniza iluminarea de pe placa de baza cu perifericele sau componentele Corsair, precum memorii RAM, coolere AIO, tastaturi sau mousi de gaming.

Similar Articles

One thought on “Corsair lanseaza componente de culoare alba

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.