Ambele variatiuni pe care le vedeti in titlu au la baza niste modele de monitoare deja consacrate in lumea esports.

Si recent am testat si eu un model similar, XL2546S.

In cazul acelui monitor, diferenta fata de modelul precedent, XL2546, o facea lipsa sau prezenta FreeSync.

In cazul monitorului XL2546K si XL2411K avem de-a face cu alte dotari.

Si poate cea mai importante caracteristica pe care au adus-o este posibilitatea de a iti importa si exporta profilul cu setarile. Practic, daca i-as face review as putea sa va public setarile pe care le-am facut eu monitorului pentru a ma juca. Si le-ati putea incerca si voi. Destul de misto pentru ca nu stai sa iti amintesti o mie de setari. E suficient sa le salvezi.

In ceea ce priveste specificatiile sunt absolut identice cu cele precedente.

Avem 25 inci si 240 Hz pentru XL2546K si 144 Hz pentru modelul XL2411. In ceea ce priveste panoul sa stiti ca tot TN sunt. Pana la urma sunt cele mai rapide panouri si e logic sa fie folosite in esports. Pana la urma este vorba de rapiditate, nu de calitate.

Niciun pro player nu sta sa admire peisaje in CS:GO.

Revenind la caracteristici, modelul XL2546 vine echipat cu 3 port-uri HDMI 2.0 si un DisplayPort 1.2. Pe cealalta parte, modelul XL2411K vine dotat cu un singur port HDMI 2.0 si un singur port DisplayPort 1.2.

De asemenea, au modificat si baza monitoarelor. Acestea fiind mai mici la modelele proaspat lansate. Asta inseamna ca vei avea mai multa flexibilitatea in aranjarea ciudata a tastaturii si a mousepad-ului.

Despre disponibilitatea in Romania nu va pot detalii pentru ca nu a existat un comunicat de presa trimis de agentia lor locala. Dar judecand dupa dificultatea cu care ajung in Romania produsele proaspat lansate de ei, as spune ca cel putin o luna o sa dureze.

 

Similar Articles

One thought on “Benq anunta XL2546K si XL2411K

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.