BenQ lanseaza monitorul curbat pentru gaming si divertisment ‘’EX3203R’’ de 32 de inci, care include certificari VESA DisplayHDR 400 si AMD FreeSync 2, oferind o calitate video super-realista.

Monitorul BenQ EX3203R are o rezolutie QHD de 2560×1440, un design extrem de subtire de la un capat la altul si o conectivitate multi-platform echipata cu porturi HDMI, DisplayPort, USB 3.1 de tip A si USB-C. BenQ EX3203R suporta o serie de dispozitive sursa, inclusiv computere desktop, console de jocuri, Blu-ray si dispozitive inteligente.

Caracteristici:

  • Bucurati-va de placerea jocurilor pe ecranul QHD de 32 „cu curbura 1800R
  • 90% DCI-P3 cu HDR si FreeSync 2 pentru imagini super-realiste
  • Conectivitate cu un singur cablu USB Type-C
  • Confortul vizual ergonomic
  • Brightness Intelligence Plus Technology

Certificarea VESA DisplayHDR 400 asigura consumatorilor ca modelul EX3203R reda continut HDR. De asemenea, monitorul suporta FreeSync 2.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii legate de Freesync 2 va puteti uita la video-ul facut de Octavian :

„Ecranul BenQ EX3203R FreeSync 2 ofera o culoare, contrast si detalii uluitoare in fiecare pixel si reprezinta un plus exceptional pentru familia FreeSync 2”, a declarat Scott Herkelman, vicepresedinte si director general al Radeon Technologies Group, AMD.

„Ultimii trei ani au fost foarte interesanti pentru tehnologia FreeSync de la AMD si suntem incantati sa aducem si mai multe optiuni gamerilor de PC si console, cu cel mai recent monitor BenQ. Jucatorii se pot bucura de o experienta fluida, fara artefacte, precum si pixelii de inalta luminozitate, nivelele excelente de negru si o gama larga de culori pentru continutul HDR, toate fara a compromite pretul. ”

In mod corespunzator, reproducerea excelenta a culorilor de la EX3203R, impreuna cu performante de contrast superbe si performante ultrafine de detaliere, il echipeaza perfect ca platforma video si gaming de prezentare perfecta HDR.

Specificatii:

Screen Size‎ 31.5″W‎
Aspect Ratio‎ 16:9‎
Resolution (max.)‎ 2560×1440‎
Display Area(mm)‎ 697.34(H) x 392.26(V)‎
Pixel Pitch (mm)‎ 0.272‎
Brightness ( typ.)‎ 400 nits‎
Native Contrast ( typ. )‎ 3000:1‎
Panel Type‎ VA‎
Viewing Angle (L/R;U/D) (CR>=10)‎ 178/178‎
Response Time(Tr+Tf) typ.‎ 4ms (GtG)‎
Display Colors‎ 16.7 M‎
Color Gamut‎ 90% DCI-P3‎
Color Bit‎ 8 bits‎
Back Light Unit‎ LED‎
Audio/Video Inputs/Outputs‎
DP Input‎ 1.4 x 1‎
USB Type-C™‎ 3.1 ( Gen 2 , no Power Delivery function ) x 1‎
HDMI‎ 2.0 x 2‎
USB‎ 3.1 (Gen 1) x 2‎
Headphone Jack‎ Yes‎
Power‎
Power Supply (90~264 AC)‎ AC Adapter‎
Power Consumption (On mode)‎ 100W‎
Power Saving Mode‎ 0.5W‎

Monitorul BenQ EX3203R dispune de tehnologia HDR de varf pentru a oferi o calitate video reala si vie, cu luminozitate si contrast imbunatatite. Combinand modurile HDR si Brightness Intelligence Plus, EX3203R poate sa atenueze usor zonele luminoase pentru a produce detalii clare in medii intunecate si regleaza luminozitatea si contrastul in medii luminoase pentru a proteja ochii.

Modelul EX3203R este proiectat pentru o experienta optima de vizionare cu o curbura imersiva 1800R. Ramele sale ultra-subtiri, cu panouri edge-to-edge, fac ca monitorul BenQ EX3203R sa arate bine, reusind sa straluceasca in setup-urile multi-monitor.

Monitorul are, de asemenea, un stand ergonomic, cu o gama larga de reglaje inaltime si unghiuri pentru a obtine confortul vizual. BenQ EX3203R imbina tehnologia de varf HDR, impreuna cu Brightness Intelligence Plus, pentru a reduce solicitarea ochilor in orice mediu de iluminare si pentru a imbunatati confortul vizual in sesiunile de gaming lungi.

Brightness Intelligence Plus detecteaza temperatura si luminozitatea culorii ambientale pentru a regla automat luminozitatea ecranului si temperatura culorii pentru cea mai confortabila si mai precisa experienta de vizionare, evitand supraexpunerea in scene luminoase, pastrand in acelasi timp detalii subtile in scene intunecate.

Modelul EX3203R vine si cu tehnologia propriu-zisa BenQ Low Blue Light, care filtreaza lumina albastra periculoasa pentru a reduce oboseala ochilor si iritarea. Dispune, de asemenea, de tehnologia exclusiva Bench-Flicker-Free, care elimina palpairea daunatoare gasita in panourile LCD traditionale.

Pretul acestui monitor este in jur de 500 de euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.