O experienta de gaming cu adevarat captivanta este greu de obtinut. In cautarea celei mai bune experiente de joc, gamerii pe console se indreapta adesea catre televizoare. Din pacate, acestea din urma nu sunt potrivite pentru gaming-ul pe consola.

Acestea sunt rareori concepute pentru gaming, au carente in ceea ce priveste puterea grafica, viteza de procesare si rezolutiile ecranelor cerute de ultimele jocuri.

Pentru cea mai captivanta experienta, solutia ideala este Philips 436M6VBPAB, primul monitor din gama Momentum. Acest monitor revolutionar conceput pentru divertismentul de acasa si, in principal, pentru jocurile pe consola.

Noul model dispune de un design premiat si de o tehnologie de ultima ora, elimina din dezavantajele televizoarelor oferind o performanta de top a imaginilor si capacitatea de a face fata cu brio ratelor de reimprospatare rapide si dinamice pentru un gameplay lin si fara efort.

Datorita unei multitudini de caracteristici care permit utilizatorilor sa se bucure din plin de experienta de gaming, Philips 436M6VBPAB ofera gamerilor pe consola un avantaj clar fata de televizoare.

Grafica impresionanta

Calitatea extraordinara a imaginii face din Philips 436M6VBPAB un monitor special. Rezolutia impresionanta 4K CrystalClear (3840×2160 pixeli) UHD ofera o precizie aproape chirurgicala pe un generos panou VA de 43 de inci.

Tehnologia Ultra-Wide color ofera nuante de verde mult mai naturale, de rosu mult mai aprinse, si de albastru mai profunde, imbunatatite de Quantum Dot Technology, o tehnologie bazata pe particule mici semiconductoare. Quantum Dot Technology este intalnita de obicei in randul televizoarelor de ultima generatie.

Philips 436M6VBPAB este primul monitor din lume care se conformeaza noului standard VESA DisplayHDR 1000, care este definit prin imagini mai reale si vibrante, care au grade superioare de luminozitate, adancime si nuanta. Consolele de ultima generatie produc rezolutii 4K si HDR (High Dynamic Range) in anumite jocuri, iar Philips 436M6VBRAB este aliatul de care gamerii au nevoie.

Actiune neintrerupta

Modelul 436M6VBRAB nu impresioneaza doar prin felul in care arata. Este un monitor dedicat gaming-ului si vine echipat cu o multime de caracteristici pentru a le oferi gamerilor experiente pe masura. Adaptive Sync, o tehnologie performanta de sincronizare a placii video, aliniaza frecventa de cadre a imaginilor redate cu rata de reimprospatare a ecranului pentru a elimina efectele de tearing si stuttering cauzate de cadrele nesincronizate, in timp ce latenta scazuta reduce timpul de afisare pentru o experienta fluida.

Tehnologia exclusiva Philips SmartResponse de suprasolicitare a pixelilor ofera imagini ghosting-free si blur-free in jocurile alerte si in filme, garantand si cea mai mica latenta posibila.

Divertisment captivant

Philips 436M6VBPAB este, de asemenea, perfect si pentru alte forme de divertisment precum filmele sau functia de televizor, nu doar datorita unei performante a culorilor si a unui timp de raspuns bun, dar si datorita unei tehnologii care transforma experienta de vizualizare intr-una captivanta si unica: Ambiglow lighting. Perfecta pentru filme, transmisii sportive sau gaming, tehnologia Ambiglow emite o aura de lumina calda care prelungeste actiunea de pe ecran si sporeste divertismentul.

Un procesor intern analizeaza continutul de imagine si adapteaza continuu culoarea si intensitatea luminii pentru a se potrivi cu imaginea. Modelul 436M6 ofera, de asemenea, o calitate audio exceptionala, multumita celor doua difuzoare stereo incorporate de 7W cu DTS Sound.

Practic si user-friendly

Designerii modelului 436M6VBPAB au avut grija ca monitorul sa fie pe cat de sofisticat din punct de vedere vizual, pe atat de practic si user-friendly, motiv pentru care acesta include suport USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort si HDMI 2.0 pentru o conectivitate sporita, MultiView cu doua surse pentru imbunatatirea multitasking-ului, si un hub USB 3.0 incorporat pentru o versatilitate extinsa.

Philips 436M6VPRAB vine insotit de o telecomanda EasyLink care le permite utilizatorilor sa controleze cu usurinta dispozitivele conectate.

Aceste caracteristici majore marcheaza diferenta fata de televizoare, care sunt departe de a satisface cele mai diverse nevoi ale pretentiosilor gameri pe consola.

Fabricat din materiale premium si echipat cu fiecare caracteristica necesara pentru transformarea gaming-ului si a divertismentului intr-o adevarata placere pentru toti, modelul 436M6VBPAB reprezinta o invitatie pentru utilizatori sa se lase purtati de val.

Pret

Modelul 436M6VBPAB, al gamei Philips Momentum, este disponibil la pretul de 3.679 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.