Cei de la BenQ au lansat modelul TK810, primul sau videoproiector wireless 4K UHD. Acesta este special conceput sa ofere performante superioare chiar si in camere puternic luminate.

Astfel, noul model vine dotat cu 3200 ANSI lumeni, rezolutie 4K si acoperire de 92% a spatiului de culoare Rec.709.

Pentru o vizionare confortabila in orice moment al zilei, TK810 beneficiaza de toate avantajele tehnologiei HDR si de o compensare automata a luminozitatii, in functie de lumina ambientala, oferita de tehnologia BenQ LumiExpert.

Videoproiectorul inteligent TK810 indeplineste promisiunea unei experiente cinematografice grandioasa, din confortul si comoditatea casei.

Alaturi de luminozitatea si precizia ridicata a culorilor, conectivitatea versatila si capacitatile wireless transforma TK810 intr-un televizor inteligent de dimensiuni uriase, perfect pentru orice sufragerie. Steve Chu, presedintele BenQ Europe.

BenQ TK810

Pentru un acces usor si rapid la continutul 4K HDR disponibil, TK810 vine dotat cu Aptoide TV, o platforma folosit de sute de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Astfel, prin intermediul acesteia se pot adauga aplicatii precum Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Twitch, jocuri video si multe altele.

Mai mult, TK810 vine echipat cu un player multimedia, capabil sa redea fisiere media direct de pe unitatile USB, precum si cu optiunea de streaming Wi-Fi din browser iOS, Android, Mac si Chrome.

Utilizatorii pot naviga si controla proiectorul prin aplicatia BenQ Smart Control sau pot cauta si reda videoclipuri de pe YouTube vorbind cu asistentul BenQ Voice.

BenQ TK810 vine echipat cu un sistem de lentile 4K optimizat si cu o noua roata de culoare 4K RGBW capabila sa ofere acoperire de 92% a spectrului de culoare Rec.709 HDTV.

BenQ TK810

Sistemul sau optic produce 8.3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru, la rezolutie 4K 3840×2160, in timp ce suportul HDR (HDR10 si HLG) creat exclusiv pentru proiectoarele BenQ, optimizeaza contrastul si claritatea imaginii.

Pentru iubitorii de filme care isi doresc o experienta cinematografica personalizata, tehnologiile unice CinemaMaster Video+ si CinemaMaster Audio+ 2 ale lui TK810 aduc experienta din cinematografele digitale in confortul canapelei din sufragerie, prin imbunatatiri majore aduse rezolutiei, culorilor si a sunetului.

Design-ul minimalist al proiectorului, profilul compact si subtire, accentueaza o estetica frumoasa, precum si o functionalitate intuitiva.

BenQ TK810 ofera o experienta cinematica excelenta atât intr-o camera mica, cat si intr-o sufragerie generoasa, folosindu-se de zoom 1.1 pentru a umple un ecran de 100 ”de la doar 3.2m, precum si de o functie „vertical lens shift” pentru o instalare rapida si eficienta.

Cu sprijinul Digital Light Processing, tehnologie câstigatoare a premiului Academy Award of Merit Oscar 2015 (folosita in 90% din cinematografele digitale din lume), TK810 ofera o calitate a imaginii de lunga durata si culori precise, fara degradare in timp si fara a fi nevoie de intretinere.

Similar Articles

2 thoughts on “BenQ lanseaza proiectorul 4K TK810

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.