Blizzard tot nu ne spune exact cand apare Legacy of the Void (candva la iarna), dar cei care nu mai pot sa astepte pot face acum precomanda pentru acces la beta, daca fac precomanda prin intermediul partenerilor Blizzard in Romania.

 In sensul asta, producatorul ofera o varianta standard, in care include un erou pentru Heroes of the Storm, cat si jocul in sine (pentru ca, aparent, cineva a simtit nevoia sa precizeze asta) si una „Collector’s Edition”, care vine cu tot felul de mici adaugiri tipice.

Blizzard nu se ofera sa ne dea si un frigider, dar ce ofera poate sa fie de interes pentru fanii lor: un volum intitulat StarCraft Field Manual, un DVD cu secvente cinematice, coloana sonora a jocului pe CD, un archon battle pet pentru World of Wacraft, un mount Void Seeker pentru Heroes of the Storm, Protoss card back pentru Hearthstone si portrete Protoss si un skin pentru StarCraft II.

Cat priveste jocul in sine, povestea va continua de unde s-a terminat Heart of the Swarm, cu jucatorul in rolul lui Artanis, conducatorul rasei protoss, pus in fruntea unei flote puternice, cunoscuta sub numele de Golden Armada, cu care vrea sa recastige Aiur. Cu toate acestea, o forta intunecata ameninta nu doar destinul sau, ci si soarta intregului sector Koprulu. Singura speranta a galaxiei este reunificarea tuturor factiunilor protoss si infrangerea acestei forte.

{gallery}/2015/news/22.7.2015/SC2-gallery:171:105:0:1{/gallery}

Jocul va avea si o mini-campanie de prolog, numita „Whispers of Oblivion”, care va face legatura intre Heart of the Swarm si Legacy of the Void. In cadrul acestor misiuni, jucatorii i se vor alatura lui Zeratul pentru a descoperi misterul profetiei Xel’naga. Campania asta va fi disponibila gratuit, din cate inteleg, chiar si pentru cei ce nu au cumparat Starcraft 2, dar o vor primi mai devreme cei ce precomanda Legacy of the Void (care va fi stand-alone, la fel cum e Heart of the Swarm din 16 iulie).

In afara de campania single-player, Legacy of the Void vine si cu doua noi moduri multiplayer. Primul este modul Archon, in care doi jucatori controleaza aceeasi baza. Al doilea, Allied Commanders, e un mod co-op bazat pe obiective care sunt intalnite de obicei in campania single-player. In el, fiecare jucator isi poate alege un comandant cu care se poate avanta in lupta si care va creste in nivel pe parcursul meciului, toate acestea concretizandu-se in unitati noi, abilitati noi sau bonusuri pentru armatele aflate in subordine.

Legacy of the Void va fi disponibil la iarna, pentru Windows si Mac.

Precomenzi se pot face la Altex si Mediagalaxy.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.