Treyarch, creatorii Call of Duty: Black Ops III, au prezentat, la San Diego Comic-Con, Shadows of Evil, forma in care se prezinta zombie mode-ul pentru editia asta de CoD. Nu stiu cat de corect ar fi sa-i mai spunem zombie mode, totusi, pentru ca deja e mult mai mult de atat, ceea ce ne-a surprins destul de placut.

Cadrul pentru ”Shadows of Evil” e fixat undeva la inceputul anilor ’40 si atmosfera e o combinatie de film noir, pulp si Lovecraft. Jucatorii vor lua rolul unuia din patru personaje – The Magician (Jeff Goldblum), The Femme Fatale (Heather Graham – Felicity Shagwell din Austin Powers), The Cop (Neal McDonough – Buck din Band of Brothers) si The Boxer (Ron Perlman – Hellboy sau Clay din Sons of Anarchy) – si vor incerca sa afle secretele (probabil cu gloante) unui personaj misterios numit The Shadow Man (Robert Picardo – Woolsey din Stargate). Pe langa voice acting impresionant (accentul de epoca bine realizat chiar amplifica atmosfera), personajele vor beneficia si de infatisarea actorilor, fiind modelate dupa ei.

2

Modul va implica impuscarea / taierea / dezmembrarea multor zombies, ca si pina acum, dar si a unor creaturi noi, precum gandaci imensi si chestii cu tentacule. Jucatorii vor putea manca bomboane (ma rog, personajele lor) si vor obtine puteri speciale (tentacule, puterile speciale sunt intotdeauna tentacule cand e vorba de Lovecraft).

 

 

Jocul va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, cu versiuni pentru PlayStation 3 si Xbox 360 dezvoltate de Beenox, respectiv Mercenary Technology, si va fi disponibil in Romania pe data de 6 noiembrie.

Totusi, pentru oamenii fara rabdare, dar cu PS 4, va incepe un multiplayer Beta pentru joc, pe 19 august. Beta-ul va fi deschis pentru cei care precomanda jocul prin intermediul partenerilor Activision in Romania (Altex Romania, Media Galaxy si eMag). Codul astfel obtinut permite inscrierea in cadrul sesiunii beta prin intermediul callofduty.com, unde se poate alege regiunea si platforma preferata (beta-ul va veni ulterior si pentru Xbox One si PC).

Tot pentru cei interesati sa precomande jocul, Activision a anuntat la San Diego Comic-Con si Juggernog Collector’s Edition, care vine cu Season Pass, harta The Giant (un remake al hartii Der Rise) si… frigider?!

Bine, de fapt e un mini-frigider functional modelat dupa dozatorul Juggernog Perk-a-Cola din Call of Duty Zombies.

Precomenzi cu acces pentru beta se pot face accesand linkurile acestea: Mediagalaxy, Altex.ro sau Emag

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.